| Sta ste danas radili u skoli??? | |
|
+17Is. ;D .:boggy:. Ena Peyton Sawyer Brooke '90 Haley James Scott Gocili PrincetonGirl Sandra dream_girl Clothes.Over.Bros *Naley 4ever* <3 dark_angel Angel_in_disguise Martina92 `Unique` #Zh.@.B!.tz.@# 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Pon Feb 25, 2008 10:51 pm | |
| prepisala domaci iz latinskog pa igrala hangaroo na informatici, smarala se na knjizewnosti, malo se smejala na istoriji poshto istoricharka nema blage sa ziwotom, imala kontish iz mate (to ne zelim da komentarishem), malo smo wezbali na srpskom, ja se prijawila za takmichenje, malo smo radili na hemiji, nishta posebno... swe u swemu, jedan obichan dan... | |
|
| |
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Feb 26, 2008 12:25 am | |
| Bukvalno nista nisam radila...K'o da nisam bila u skoli...=) Bios radili novu lekciju,geos isto,2 casa tehnickog smaranje,matematika vezbali za kont,fizicko.... | |
|
| |
blondy_cruella Glumiš u OTH, za sad privremeno...
Broj poruka : 89 Datum upisa : 08.12.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Feb 26, 2008 2:26 am | |
| Prechas-Razredna se drala na nas 45 min I- Bios, pitala me, krawa mi dala tri, swe sam znala!! II- pobegla sa francuskog III- Likowno bleyali IV srpski radili neku potresnu prichu V kont iz mate VI fizichko, blejala po shkoli | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Feb 26, 2008 7:53 pm | |
| ajd i ja cu tako
1 nisam imala 2 H.i I. radili vezbu za ocenu 3 isto ko 2 4 Informatika pisali u svesku 5 Informatika nesto na kompu 6 Matis nismo bili na casu jer su neki popravljali ocene 7 likovno prof pricao mi se smejali... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Feb 26, 2008 11:13 pm | |
| 1. latinski - debilka izbacila Mariju zato shto joj je zwonio mobilni na chasu i nije odmah rekla da je njen... na mene je neshto besnela zato shto nisam oprala sundjer (bem ti redarstwo) 2. geografija - uf, dobro je, izwukli smo se... trebalo je da pita, ali je izgleda zaborawila 3. fizika - pitala je... zena pita dwe uchenice ceo chas, a bilo je dobrowoljaca, hwala bogu 4. mata - DOBILA SAM 5!!!!!!!!!!!!!! 5. engleski - uwek dobra zabawa, radili smo neku lekciju o pici 6. likowno - prwo malo razgibawanja (ne pitajte :haha:) pa je onda pitala (glawna taktika da te ne prozowe: nemoj da ostwarish kontakt ochima) 7. shpanski - smooooooooooooooooorina | |
|
| |
blondy_cruella Glumiš u OTH, za sad privremeno...
Broj poruka : 89 Datum upisa : 08.12.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Feb 27, 2008 12:28 am | |
| 1. Fizika wezhba za kont 2. Geos pitala 3. Hemija kontish- Dobicju nadam se 5 4. Srpski wezhbali za prijemni 5. Matish jednachine sa dwe ne poznate... To je bash lako a mislila sam da je teshko 6. Engleski pitala | |
|
| |
Peyton Sawyer Moderator
Broj poruka : 1364 Godina : 30 Localisation : under your bed. Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Mar 05, 2008 11:30 pm | |
| ma samo sam se smijala, ucila ko luda a nisu me pitali | |
|
| |
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Čet Mar 06, 2008 12:43 am | |
| 1. Matematika radili neke zadatke.... 2. Odeljenska prepisivali domaci iz hemije i gledali neki film 3. Fizicko nisam bila 4. Srpski dobila 5 i radili ispravku kontrolnog 5. Hemija vezbali za kontrolni (a ja nista ne kapiram) 6. Engleski radili novu lekciju u knjizi i uglavnom se zezali... | |
|
| |
Corbiau Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Broj poruka : 171 Godina : 30 Localisation : Pančevo Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Čet Mar 06, 2008 9:57 pm | |
| e nemam pojma. uglavnom ne pratim nastavu... :haha: | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Čet Mar 06, 2008 10:04 pm | |
| Luka je TAKO lupao gluposti! Znacii... Prvo je rekao Natasi da joj je frizura KAO DA SU JOJ SE VRAPCI PRCALI U KOSI!!! :haha: :haha: Onda je rekao nesto za Sasu Matica(slepi pevac u GRAND-u) Ma, jbs ti sto je on zaradio pare kad dodje neki lik i kaze evo ti najnovija mecka i vozaj se a ono to stojadin... KAD JE SLEPO K'O KONJ!! o boze oprosti, al hahahahahaahh Zatim sledeci cas Luka je provalio da je prof. fizike MRSAV KAO ZEC! (I know- wtf?!) haha... I imali smo kont. iz hemije uradila sve zadatke, s tim da jebeni 5. nisam dobro pretvorila neka sranja, al formula je okej. xD | |
|
| |
Peyton Sawyer Moderator
Broj poruka : 1364 Godina : 30 Localisation : under your bed. Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Čet Mar 06, 2008 10:48 pm | |
| ma danas sam se smijala i bila tuzna sto je Vedran dezurnii | |
|
| |
Corbiau Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Broj poruka : 171 Godina : 30 Localisation : Pančevo Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Pet Apr 11, 2008 1:08 pm | |
| iju. ;D na istoriji smo zevali kroz prozor, na gei ucrtavali metalnu industriju (o_o), na matišu radili zadatke, na hemiji vežbali za kontrolni, i sa srpskog sam pobegla jer me je bolelo oko, a razredni nije hteo da me pusti da idem. -.- | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Pet Apr 11, 2008 1:56 pm | |
| 1. nemamo po rasporedu 2. kontish iz knjizewnosti - nahebala sam danas, ima Zexi da me ubije 3. geos - opet nisam odgowarala! ona me kao prozwala i rekla: "ja sam tebe neshto pochela da pitam, pa nismo zawrshili, jel tako?" a ja: "da, da" (iako to tako nije istina) i ona kaze: "dobro, ewo sad cemo" i zena zatwori dnewnik! lol xD 4. engleski - bilo nas je 7 i bice nas i danas toliko, ali zabawa je uwek neizostawna na englishu 5. shpanski - hwala bogu, sedela sam u poslednjoj klupi, radili smo neka wezbanja iz knjige kao po obichaju 6. fizika - ponawljali, malo predawala pa smo malo prichali o kuwanju i kako Nancy ne zna da skuwa supu! :haha: 7. istorija - predawala pa smo pred kraj chasa neshto prichali | |
|
| |
`Unique` Moderator
Broj poruka : 1033 Godina : 33 Localisation : Krushevac Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Pet Apr 11, 2008 3:09 pm | |
| 1.Farmakologija..predavala neke hormone,nisam cula koje xD..I onda kada je skontala da je niko ne slusha da svi pishemo higijenu na klupama,otishla sa casa xD 2.Higijena..pismena vezba..Uspela da prepishem samo jedno pitanje sa klupe... 3.Mikrobiologija..doneo pisme vezebe..Dobila sam 1 xD,i ostali deo casa ispitivao ove shto nisu radili 4.Zdravsrvena nega...Pricala o veshtackoj ishrani,ali ne znam shta xD 5.Srpski...spojili se sa 2-5 i radili "Cica Goria"..Hvala Bogu nije mene nishta pitala,jer ovako bih dobila 1 jer nisam procitala lektiru.. 6.Fizicko..Pustio nas,jer rekao vi ionako necete nishta da radite..bolje idite kuci... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Pet Apr 11, 2008 9:49 pm | |
| @ `Unique` kako imash zanilmljiwe chasowe meni je danas u shkoli stwarno bilo extra: 1. muzichko - bilo nas jedno 10, muzichar predawao, ja prepisiwala domaci iz engleskog sa jednom slushkom na ushima 2. knjizewnost - chas napolju, wreme je diwno, a prof nije donela kontrolne 3. srpski - diktirao je lekciju, nishta nowo 4. fizichko - bleja, rekla sam da me boli stomak 5. sh.c. - najjachi chas ikada! gledali smo Joaquin-a Cortes-a kako igra flamenko i onda su moje ortakinje neshto kao igrale flamenko, bash je bilo extra 6. shpanski - smorina, kao i uwek 7. engleski - uwek dobra zabawa | |
|
| |
sanjica James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 153 Datum upisa : 17.03.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sub Apr 12, 2008 8:53 pm | |
| | |
|
| |
`Unique` Moderator
Broj poruka : 1033 Godina : 33 Localisation : Krushevac Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Ned Apr 13, 2008 10:58 pm | |
| @naley4ever Ti to mene zez...To su sve smor od casova,i veoma teshki predmeti.. xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Pon Apr 14, 2008 10:24 pm | |
| | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Pon Apr 14, 2008 11:08 pm | |
| pa u skoli mi bilo i extra i ne...dobila sam keca iz fizike i bas nam danas bio roditeljski | |
|
| |
`Unique` Moderator
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Apr 15, 2008 2:23 pm | |
| 1.Engleski...Radili neko vezbanje 2.Patologija/Higijena...odg. higijenu i patologiju 3.Srpski(razredni)..Sredjivali izostanke 4.Istorija...Ucili novo 5.Matematika..2 zadatka za ceo cas xD 6.Fizicko..o5 ga nismo imali... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Apr 15, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Apr 15, 2008 3:17 pm | |
| - sanjica ::
-
- Citat :
- je l' ti to ides u Filolosku?????
ahaaaa koja si godina? ja sam zavrsila filolosku prosle godine I godina, chakaju me josh tri godine muchenja :haha: aj mi reci ako ti je iko od sledecih profesora predawao: 1. shpanski (Marija Dragojewic, just in case da si bila shpansko) - smaaaaaaaaranje 2. likowno (Bojana Todorowic, mada trenutno njena cerka na zameni) - likusha predawala pola chasa pa nas pustila na miru 3. engleski (Jelena Stankowic) - radili nowi text, prichali, zezali se 4. matematika (Piggy) - wezbanje, wezbanje i samo wezbanje 5. fizika (Milena Bogdanowic, mada je tebi sigurno predawao Ratko): Maja predawala, chas bio 30 min 6. geos (Nebula) - dala nam da "radimo" neshto, a ja i dalje nemam drugu ocenu tetkice zwonile prerano, ali nismo uspele (da, da, nemamo dechake) da je zahebemo! i owaj chas je bio 30 min 7. latinski (Alexandra Pap, ali owaj chas nam predawao nowi profesor, Noel) - najbolji chas latinskog, definitiwno zato shto je trajao samo 30 min i zato shto nije bilo Papushe i njenog dranja!!!!!!!! posle bila knjizewna tribina, doshao Matija Beckowic, ja nisam ostala zato shto me boleo stomak | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Apr 15, 2008 4:04 pm | |
| Jao Matija Beckovic.... steta sto nisi ostala... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Apr 15, 2008 7:47 pm | |
| - Citat :
- I godina, chakaju me josh tri godine muchenja :haha:
aj mi reci ako ti je iko od sledecih profesora predawao: 1. shpanski (Marija Dragojewic, just in case da si bila shpansko) - smaaaaaaaaranje 2. likowno (Bojana Todorowic, mada trenutno njena cerka na zameni) - likusha predawala pola chasa pa nas pustila na miru 3. engleski (Jelena Stankowic) - radili nowi text, prichali, zezali se 4. matematika (Piggy) - wezbanje, wezbanje i samo wezbanje 5. fizika (Milena Bogdanowic, mada je tebi sigurno predawao Ratko): Maja predawala, chas bio 30 min 6. geos (Nebula) - dala nam da "radimo" neshto, a ja i dalje nemam drugu ocenu tetkice zwonile prerano, ali nismo uspele (da, da, nemamo dechake) da je zahebemo! i owaj chas je bio 30 min 7. latinski (Alexandra Pap, ali owaj chas nam predawao nowi profesor, Noel) - najbolji chas latinskog, definitiwno zato shto je trajao samo 30 min i zato shto nije bilo Papushe i njenog dranja!!!!!!!! posle bila knjizewna tribina, doshao Matija Beckowic, ja nisam ostala zato shto me boleo stomak pa da vidimo: 1)bila sam spansko odeljenja, Marija mi je predavala samo u cetvrtoj godini i mogu reci da smo se i mi smaaaraaaali uzasno kod nje jer smo bili navikli na Bobu koja je mnooogo zanimljivija od Marije...meni bar...dakle, Boba carica!! 2)Bojana je super!Kao profesor...donosice vam razne gluposti na cas...ako volis umetnost puno ces nauciti od nje...e sad sto se tice ocenjivanja tu je zajebana...ako si joj trn u oku u stanju je i 2 da ti da...savetujem da je terate da imate kontrolne jer je tu prepisivanje samo tako, dok usmeno odgovaranje je stravicno jer moras sve da znas! 3)ta engleskinja mi je dolazila samo na zamenu pa je ne znam bas, mada sam cula da je prilicno zahtevna 4)ne znam tacno ko je Piggy...meni je predavala cuvena Vladimira-strah i trepet Filoloske, srecna joj i dugovecna penzija! :haha: 5)jeste, Ratko mi je predavao jednu godinu a drugu Tanja...tako da za tu tvoju ne znam 6)Nebuloza... sta reci...izgubljeniju osobu nisam upoznala! 7)Papovka je cool koliko sam cula...isto malo pogubljena...ali moras da znas latinski kod nje.... Eto to je to!Jao pa sad sam skontala da sam ja na pocetku godine bila na casu kod vas kod Zeljke!! :leaf: Zeljka carica!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Apr 15, 2008 8:06 pm | |
| ti nisi normalna!!!!! kakwa carica??????!!!!!!!!! ja se kod ce od 4 necu pomeriti! a swe me kao neshto forsira... Nebula se unormalila u poslednje wreme, stwarno ne znam shta joj je! e, da, Bojana... taman sam je zawolela, a onda dodje owa njena beshtija od cerke koja mi je dala 4 na radu iz likownog koji je radila moja sestra, a ona ZNA da crta! inache, kod Bojane sam imala 3 na polugodishtu i nikada nisam chula da postoje kontrolne iz likownog??? owa fizicharka je nowa, nisam ni mislila da je znash (Ratko je car, owa smara na kwadrat!!!!!) Papusha je retaaardirana. ja imala 5 i 4 u prwom polugodishtu, pa sam swe zahebala kad sam prestala da uchim i dobila 2 na pismenom. i sad u drugom polugodishtu imam 2, 3, 2 i ona swaki put dodje i kaze mi: "shta je s tobom?" btw, ja mislim da te se secam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? | |
| |
|
| |
| Sta ste danas radili u skoli??? | |
|