| Sta ste danas radili u skoli??? | |
|
+17Is. ;D .:boggy:. Ena Peyton Sawyer Brooke '90 Haley James Scott Gocili PrincetonGirl Sandra dream_girl Clothes.Over.Bros *Naley 4ever* <3 dark_angel Angel_in_disguise Martina92 `Unique` #Zh.@.B!.tz.@# 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sanjica James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 153 Datum upisa : 17.03.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Apr 16, 2008 12:30 am | |
| pa samo da znas, kod zeljke sta dobijes na prvom kontrolnom u prvoj godini - to ti je za sve 4 godine...osim ako se ne ubijes od ucenja i javljanja kod nje...veruj mi...a i kad se ubijes ona ti doduse onda namerno da 4! al svejedno carica...jao, ostala sam joj duzna jedan disk!mozemo da uredimo da ga narezem i da joj odneses hahaha da te malo zavoli hahahah znaci, kod bojane je lako samo morate sve fino i lepo! spomenite joj kontrolni i nesto lupajte u fazonu "jao profesorka nama je mnogo lakse da izrazimo svoje misljenje o slici na papiru bla bla..." - nama je uspelo! btw ona se odusevi kad joj napisete nesto sto ona nije ispredavala, a to nesto naravno nadjes na netu! valjda vam nece ostati njena cerka?! za Papovku stvarno ne bih znala sta da ti kazem....jbg... ko ti je razredni/razredna? svraticu ja onda u sledecih mesec dana do skole....hihihi...al jbt sta mi vredi, kad god sam bila nikako da uhvatim profe koje bih mozda i htela da vidim | |
|
| |
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Apr 16, 2008 9:40 am | |
| shpanjolka mi je razredna e,jbg, ja sam na prwom kontrolnom kod Zeljke dobila 4, odnosno 3 na 4, pa me pitala jedno 50 pitanja da poprawim na 4! mislim, kod nje se 5- poprawlja na 5 bilo bi extra da mozesh da dodjesh | |
|
| |
Ena Moderator
Broj poruka : 385 Godina : 35 Localisation : Somewhere in between Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Apr 16, 2008 4:51 pm | |
| mene profesori nesto uhvatili da im pravim prezentacije u powerpointu, kao da su prvi put videli komp, popalili se znate kako, ceo dan sam bila juce za kompom da bi im to danas pokazivala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gocili James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 151 Godina : 34 Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Apr 16, 2008 8:07 pm | |
| Ja sam odgovarala hemiju,trebala sam raditi kontrolni iz logike,ali nismo imali casa...a inace sam se zezala sa drustvom i tak :haha: | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Apr 16, 2008 9:48 pm | |
| jao meni je ovaj dan bio horor... moje najbolje drugarice su se posvadjale a ja neznam sta da radim jer necu da biram izmedju njih dve. sad sam izmedju 2 vatre | |
|
| |
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Nov 03, 2009 11:32 pm | |
| Zalili smo se razrednom da nam je hladno i da hocemo da idemo kuci,i on je na to rekao samo "NE" xS xDD I onda su hvala Bogu ukljucili grejanje.x] | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Uto Nov 03, 2009 11:36 pm | |
| Ja sam se ceo dan smejala i blenula kroz prozor u sneg. I svaki čas su me podsećali da sam redar. ;D | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 12:31 am | |
| - Dora Mar. ::
- Ja sam se ceo dan smejala i blenula kroz prozor u sneg.
I svaki čas su me podsećali da sam redar. ;D fino ^^ lol, i ja sam ove nedelje redar, ali ne ispunjavam svoju duznost prijavljivanja odsutnih :} niko zivi vise ne koristi tablu xD | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 12:56 am | |
| Ja pojma nemam ni ko je odsutan. Mene samo viču kad treba tabla ili tako nešto, ja sam totalno isključena. xD Još sad mora da se prijavljuje svaki dan broj odsutnih kod zamenika direktora, zbog gripa. -_-' | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 1:44 am | |
| eh...dosadna skola...nismo nista korisno radili...samo smo na gradjanskom gledali film Tiha je noc(cini mi se da se tako zove) i smorih se nacisto....Jebote rekli nam da mora 40% ucenika da oboli od ovog virusa da bi retardi zatvorili skolu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 5:46 pm | |
| totalno sam se s***ala. toliko da sam zaplakala na sred casa istorije i to zbog necega sto je rekao profesor, i sto je najgore, taj kreten od coveka zamalo da to vidi zato sto sam morala da ustanem i prijavim odsutne -.- | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 5:56 pm | |
| - naley4ever ::
- totalno sam se s***ala. toliko da sam zaplakala na sred casa istorije i to zbog necega sto je rekao profesor, i sto je najgore, taj kreten od coveka zamalo da to vidi zato sto sam morala da ustanem i prijavim odsutne -.-
sta je debil rekao??????????? Danas smor....skupljali neki potpise po skoli za zatvaranje skole zbog gripa.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 6:00 pm | |
| - Martina92 ::
- naley4ever ::
- totalno sam se s***ala. toliko da sam zaplakala na sred casa istorije i to zbog necega sto je rekao profesor, i sto je najgore, taj kreten od coveka zamalo da to vidi zato sto sam morala da ustanem i prijavim odsutne -.-
sta je debil rekao??????????? Danas smor....skupljali neki potpise po skoli za zatvaranje skole zbog gripa.... ne bas tim recima, ali ovo je poenta: vi ste stoke i ja ne mogu s vama da pricam kao sa postenim ljudima, zaboravite na sve one stvari da od vas napravim casne ljude, to nista vise ne vazi, ja sam za vas od sada profesor Maksimovic, nikakav Maksa ili Nebojsa ://///// najgore je to sto nemamo pojma ZASTO o.O | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 6:35 pm | |
- Martina92 ::
sta je debil rekao??????????? Danas smor....skupljali neki potpise po skoli za zatvaranje skole zbog gripa.... ne bas tim recima, ali ovo je poenta: vi ste stoke i ja ne mogu s vama da pricam kao sa postenim ljudima, zaboravite na sve one stvari da od vas napravim casne ljude, to nista vise ne vazi, ja sam za vas od sada profesor Maksimovic, nikakav Maksa ili Nebojsa ://///// najgore je to sto nemamo pojma ZASTO o.O Ajooooj....Kakav je bio do tad? Jel dobar profesor???? Nesto ga verovatno jako iznerviralo...neciji postupak mozda.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 7:24 pm | |
- Martina92 ::
sta je debil rekao??????????? Danas smor....skupljali neki potpise po skoli za zatvaranje skole zbog gripa.... ne bas tim recima, ali ovo je poenta: vi ste stoke i ja ne mogu s vama da pricam kao sa postenim ljudima, zaboravite na sve one stvari da od vas napravim casne ljude, to nista vise ne vazi, ja sam za vas od sada profesor Maksimovic, nikakav Maksa ili Nebojsa ://///// najgore je to sto nemamo pojma ZASTO o.O Ajooooj....Kakav je bio do tad? Jel dobar profesor???? Nesto ga verovatno jako iznerviralo...neciji postupak mozda.... nije bilo savrseno, ali je barem bio pravedan. evo sad cujem da cemo da sazovemo roditeljski | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 7:27 pm | |
| au,to nesto ozbiljno bas a???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 7:28 pm | |
| daaa | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 7:31 pm | |
| I o cemu ce se onda pricati tu na roditeljskom???? Jel o ovom prof slucaju???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 7:35 pm | |
| da. ideja je da on dodje pa da resimo problem. mislim, prvo da nas neko obavesti u cemu je problem | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 7:47 pm | |
- da. ideja je da on dodje pa da resimo problem. mislim, prvo da nas neko obavesti u cemu je problem
da,da....pa srecno s tim :) nadam se da ce se sve resiti :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 8:03 pm | |
- da. ideja je da on dodje pa da resimo problem. mislim, prvo da nas neko obavesti u cemu je problem
da,da....pa srecno s tim :) nadam se da ce se sve resiti :) hvala i ja se iskreno nadam | |
|
| |
Is. ;D Administrator
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 8:59 pm | |
| Au... Goco good luck! ;)
Ja sam ceo dan čitala knjigu, ostalo mi jooš maloo! ^^ | |
|
| |
Peyton Sawyer Moderator
Broj poruka : 1364 Godina : 30 Localisation : under your bed. Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 10:36 pm | |
| ja sam pjevala za ostale ne znam 8D | |
|
| |
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 11:02 pm | |
| Bila sam veoma aktivna na casu srpskog.xD Ponosna sam na sebe.xD A da ne pricam sto je prof. bio iznenadjen.^^ A sad,nema vise skole do srede..Jeeee..x] | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? Sre Nov 04, 2009 11:04 pm | |
| Zasto nemate skolu do srede????????? Plakacu.... Danas sam u skoli...hm...punila telefon,cackala fon...ma sve sem pisanja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta ste danas radili u skoli??? | |
| |
|
| |
| Sta ste danas radili u skoli??? | |
|