One tree hill forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One tree hill forum

Dobrodosli! Ovo je forum za Teen-agere! posetite, zabavite se i registrujte se...

PrijemPortalliTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Sta ste danas radili u skoli???

Ići dole 
+17
Is. ;D
.:boggy:.
Ena
Peyton Sawyer
Brooke '90
Haley James Scott
Gocili
PrincetonGirl
Sandra
dream_girl
Clothes.Over.Bros
*Naley 4ever* <3
dark_angel
Angel_in_disguise
Martina92
`Unique`
#Zh.@.B!.tz.@#
21 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
AutorPoruka
dream_girl
Administrator
Administrator
dream_girl

Broj poruka : 1538
Godina : 32
Datum upisa : 29.03.2007

Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimePet Sep 28, 2007 6:23 pm

Ja nisam otisla...
Boli me stomak...angry
Nazad na vrh Ići dole
http://www.onetreehill-forum.editboard.com
#Zh.@.B!.tz.@#
Webmaster
Webmaster
#Zh.@.B!.tz.@#

Broj poruka : 2196
Godina : 31
Datum upisa : 05.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeSub Nov 17, 2007 3:20 am

hmz owako:

0. Hemija, smor objasnjawala nam je ono sto neznamo.....

1. Engleski, tamo nismo radili nista posto nam je nastawnica pitaj boga gde pa je dosla zamena rekla nam je sta da radimo i otisla da da test njenima..... tako da ziwooot

2. Hemija: ubijanje od brisanja table posto sam ja owe nedelje bila redar a samo u ponedeljak i danas sam bila u sql tako da sam ceo dan brisala tablu....

3. oooopet hemijaaaaa...... i zadaciiiii zadaci i puno zadataka

4. biologija: pola razreda dobilo 1 niko nije ucio....

5. test iz matishe prwih 25min, ja sam njoj lepo rekla da nisam bila u skoli u utorak kada smo imali dwa casa ali ona koza je rekla kao nema weze :neke: stwari ste radili u osnownoj, trebalo bi da znas!!!!! a onda smo se smarali znaci zena pise i prica ko da je neko nawio

6. gradjansko: smoooor ziwi..............
smor black
Nazad na vrh Ići dole
https://onetreehill-forum.editboard.com
Sandra
Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Sandra

Broj poruka : 201
Datum upisa : 13.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeSub Nov 17, 2007 4:54 pm

Hmmm..... ja danas nemam shkolu, al juche je bilo owako

1. trebali da imamo srpski, ali ishli smo u Dom zdrawlja na vakcinu tako da nismo imali chas
2. ruski.....namjerno doshli pred kraj chasa, i slagali nast. da smo imali neku frku sa kartonima u DZ, a ona nam prochitala ocjene iz pismenog koji smo radili u tuorak, dobila sma 5, jej
3. Matematika......nastavnica ishla na kontrolu u bolnicu, tako da nismo imali chas......
4. Hemija..... smor uchili nowu lekciju, a niko nije htio da pishe, nego smo joj cijelu uchionicu prewrnuli naopachke, a ona je bila taaaako ljuta angry
5. Fizichko.......nisam radila, rekla nastawniku da me boli ruka od vakcine i AMrina i ja smo se cijelo vrijeem zezali sa djechacima, oni su igrali fudbala, a dwojica su se poukla:tuca: , a nastavnik je popizdio
6. opet Fizichko, i opet smo se zezali.......
Nazad na vrh Ići dole
#Zh.@.B!.tz.@#
Webmaster
Webmaster
#Zh.@.B!.tz.@#

Broj poruka : 2196
Datum upisa : 05.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeSub Nov 17, 2007 7:10 pm

dwa casa fizickog????????????? sok sok sok

hehehehehe ja sam oslobodjena fizickog na 30 dana..... smesak smesak smesak
Nazad na vrh Ići dole
https://onetreehill-forum.editboard.com
Martina92
Administrator
Administrator
Martina92

Broj poruka : 1218
Datum upisa : 07.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeSub Nov 17, 2007 9:13 pm

danas nista hehehehe
Nazad na vrh Ići dole
Sandra
Sandra

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeNed Nov 18, 2007 6:11 pm

~>*Sneky*<~ ::
dwa casa fizickog????????????? sok sok sok

hehehehehe ja sam oslobodjena fizickog na 30 dana..... smesak smesak smesak

Aha, imamo blok chasowa fizishkog, al nam je nastavnik debil.Srecom ne radimo gimnastiku, vec igramo odbojke, fudbala ili kosharke.A kod prethodnog nastavnika nismo nikad ni morali raditi fizichko, a sad....uff nastavnik nam katastrofa, al umijemo mi sa takvima smesak

oslobodjena?SHto to
Nazad na vrh Ići dole
PrincetonGirl
Prva žurka u tvoje ime, snimila/o si epizoda koliko imaš postova.
Prva žurka u tvoje ime, snimila/o si epizoda koliko imaš postova.
PrincetonGirl

Broj poruka : 116
Datum upisa : 25.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeNed Nov 18, 2007 6:52 pm

izwukla sam ligamente na nozi pa mi je doca dao oprawdanje i zato sam bila cele nedelje kod kuce.... smesak
Nazad na vrh Ići dole
Clothes.Over.Bros
Moderator
Moderator
Clothes.Over.Bros

Broj poruka : 2042
Datum upisa : 02.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimePon Nov 19, 2007 9:01 pm

E ovako posto je doooosta napadao sneg,bukvalno ceo dan sam lezala u njemu! Tacnije ja i moje drugarice. Gudvali su nas i to dosta! Ali bilo je zabavno!
Nazad na vrh Ići dole
dream_girl
Administrator
Administrator
dream_girl

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeUto Nov 20, 2007 12:19 am

Posto je strajk(jeee) Casovi su trajali samo pola sata, nista nismo ni radili, samo sto nam je profa doneo kontrolne iz mate, inace, dobila sam 5! hih, duplo jee!
Nazad na vrh Ići dole
*Naley 4ever* <3
Moderator
Moderator
*Naley 4ever* <3

Broj poruka : 833
Datum upisa : 22.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeUto Nov 20, 2007 12:56 am

mi nismo imali strajk danas, bice sutra, ali to i dalje nece spreciti nebulu da da nemu kartu i jecu da da diktat tuzan
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/AlternativePrue92
Martina92
Administrator
Administrator
Martina92

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeUto Nov 20, 2007 10:34 pm

pa ovako. dosla u skolu smorila se,poceli casovi super se provela dosla kuci i evo me
Nazad na vrh Ići dole
Sandra
Sandra

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeUto Nov 20, 2007 11:51 pm

ma u shkoli smor kao i obichno, nast me iznervirao, nije htio danas da me ocijeni. Inache grudvali nas cviejli dan...........Sutra ne idme u shkolu, jej
Nazad na vrh Ići dole
dream_girl
Administrator
Administrator
dream_girl

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeČet Nov 22, 2007 12:00 am

strajkovali! hehe. zezam se. ma bili skraceni casovi, pa skoro nismo nista novo ni ucili, imali smo kontrolni iz nemackog i ja tamo provaljivala neke gluposti, na kraju sam sedela za katedrom da ne bi govorila drugima....
Nazad na vrh Ići dole
Clothes.Over.Bros
Moderator
Moderator
Clothes.Over.Bros

Broj poruka : 2042
Datum upisa : 02.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeČet Nov 22, 2007 4:08 pm

Danas mi je bilo uzasno u skoli imala sam test iz matematike nista uradila nisam! Svi su me tesili kao popravces ti to,samo se ja pitam kako kad sam mislila da na ovom kontrolnom popravim 3???Sve u svemu Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sandra
Sandra

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeČet Nov 22, 2007 6:07 pm

MA u shkoli bilo gotivno nenormalno!Dobila sma 5 iz srpskog, na Istoriji me nast. zamalo nije zapisala, al bash me briga, bar sam se ismijala ko chovjek,geografiju radili nowo, al niko nishta nije lsushao i bios isto.Na mat. crkli koliko smo pisali, a nast. nam zadala zadace preko glave.Na eng. se zezali chitaw chas
Nazad na vrh Ići dole
dream_girl
Administrator
Administrator
dream_girl

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeČet Nov 22, 2007 7:46 pm

Smaranje, imali 2 casa matematike, smorili se maximalno! Imali istoriju neki odgovareali i pisala bih jos ali moram da gledam OTH!
Nazad na vrh Ići dole
*Naley 4ever* <3
Moderator
Moderator
*Naley 4ever* <3

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeČet Nov 22, 2007 8:18 pm

dobila sam 5- iz latinskog sunce
imali casove do 4 i nesto, izblejala sam do kraja sedmog i onda isla kuci sa ortakinjama
Nazad na vrh Ići dole
Sandra
Sandra

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimePet Nov 23, 2007 7:23 pm

joj nismao imali fizichko pa sam imala samo 4. chasa......Na srpskom me vratio na staro mjesto , i pravila sma mu probleme, sledeci put ce me izbaciti sa chasa.....na ruskom uchili negi text koji je bio grooozan, zamalo se nisam ispovracala.......na matematici bezze neshto radili, napokon sma neshto skontala........a na hemiji se smarala i posvadjala se sa jednom drugaricom
Nazad na vrh Ići dole
Martina92
Administrator
Administrator
Martina92

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimePet Nov 23, 2007 9:00 pm

pa jednu ocenu popravila jednu dobila a na fizickom sam dobila 5 iz slobodnog bacanja
Nazad na vrh Ići dole
Sandra
Sandra

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimePon Nov 26, 2007 11:57 am

nisma ishla u shkolu, a necu ici ni cijele sedmice
Nazad na vrh Ići dole
Martina92
Administrator
Administrator
Martina92

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimePon Nov 26, 2007 5:46 pm

Pa posto smo imali skracene casove a jos imamo i blok nastavu dan mi je brzo proleteo
Nazad na vrh Ići dole
`Unique`
Moderator
Moderator
`Unique`

Broj poruka : 1033
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimePon Nov 26, 2007 5:52 pm

Smor...gubili biologiju(hvala Bogu),patalogiju odlozili za petak...i nishta zanimljivo...
Nazad na vrh Ići dole
*Naley 4ever* <3
Moderator
Moderator
*Naley 4ever* <3

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimePon Nov 26, 2007 6:15 pm

#Natasha# ::
Smor...gubili biologiju(hvala Bogu),patalogiju odlozili za petak...i nishta zanimljivo...

xexe, ja nemam bios... danas je bilo extra, nismo imali kontis iz mate i knjizevnost smo imali samo 3 min, zeljka pobrkala casove smesak
Nazad na vrh Ići dole
Martina92
Administrator
Administrator
Martina92

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeSre Nov 28, 2007 10:04 pm

jaooo smorila se...ali sutra je najbolje. samo moj razred ima popodne casove u smeni gde je druga i cetvrta godina...jeeeee=)
Nazad na vrh Ići dole
Gocili
James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Gocili

Broj poruka : 151
Godina : 34
Datum upisa : 02.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitimeSub Feb 09, 2008 12:34 am

Odgovarala srpski, zezala se sa drustvom,smijali se i budalili citav dan i tako pff
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili u skoli???   Sta ste danas radili u skoli??? - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta ste danas radili u skoli???
Nazad na vrh 
Strana 2 od 6Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
 Similar topics
-
» Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
One tree hill forum :: ~*=>Specijalni kutak :: Skola-
Skoči na: