One tree hill forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One tree hill forum

Dobrodosli! Ovo je forum za Teen-agere! posetite, zabavite se i registrujte se...

PrijemPortalliTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?

Ići dole 
+18
blondy_cruella
Brooke '90
[džanaa.]
Tennisfan
Haley James Scott
otkacena_mawa
*Naley 4ever* <3
dream_girl
Clothes.Over.Bros
Angel_in_disguise
Sandra
dark_angel
PrincetonGirl
Makitza
~*~Iva~*~
#Zh.@.B!.tz.@#
`Unique`
Martina92
22 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4
AutorPoruka
Martina92
Administrator
Administrator
Martina92

Broj poruka : 1218
Godina : 32
Datum upisa : 07.03.2007

Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeSub Mar 01, 2008 12:23 am

pa bila sam u skoli,dosla kuci malo gledala tv, prepisivala sms-ove u svesku i evo me ovde
Nazad na vrh Ići dole
[džanaa.]
VIP član
VIP član
[džanaa.]

Broj poruka : 2669
Godina : 31
Datum upisa : 18.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeUto Mar 04, 2008 2:43 am

prv0 kuci mal0 gledala 0TH,0nda cijeli dan bila u sk0li...pa kad sam d0sla iz sk0le pregledala jednu seriju...zatim film pa 0pet seriju....mal0 d0sla na net i na msn da vidim k0ga ima....i et t0 bi bil0 ukratk0... :haha:
Nazad na vrh Ići dole
Is. ;D
Administrator
Administrator
Is. ;D

Broj poruka : 2747
Datum upisa : 25.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeUto Mar 04, 2008 2:40 pm

LiL Miss Sunshine ::
prv0 kuci mal0 gledala 0TH,0nda cijeli dan bila u sk0li...pa kad sam d0sla iz sk0le pregledala jednu seriju...zatim film pa 0pet seriju....mal0 d0sla na net i na msn da vidim k0ga ima....i et t0 bi bil0 ukratk0... :haha:
jbt kad si swe t0 stigla?!?!? sok sok sok sok
ja tek sad d0shla iz shk0le..t0 je jedin0 sht0 sam uradila danas..d0br0..sem ustajanja i spremanja..xD
Nazad na vrh Ići dole
[džanaa.]
VIP član
VIP član
[džanaa.]

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeUto Mar 04, 2008 10:25 pm

pa bila druga smjena....i nisam imala prva dva casa....i tad gledala 0TH..pa bila u sk0li....vratila se kuci i 0nda bile serija za serij0m.....i et tak0 .......

a danas ma bezze nista p0sebn0...bila u sk0li....i et sada slusam muziku ....i d0pisujem se sa ljudima sa msn-a smesak
Nazad na vrh Ići dole
Clothes.Over.Bros
Moderator
Moderator
Clothes.Over.Bros

Broj poruka : 2042
Datum upisa : 02.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimePet Mar 07, 2008 9:13 pm

Danas u skoli sam bila samo na hemiji jer je bilo takmicenje skola u rukometu...Moja skola je prva tj decaci su prvi a devojcice druge...Zato me i boli grlo.... :haha: Posle kuci smorina,majka me tera da pijem caj a mrzzzzzim... itd....
Nazad na vrh Ići dole
Corbiau
Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Corbiau

Broj poruka : 171
Godina : 30
Datum upisa : 22.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimePet Mar 07, 2008 9:59 pm

bila u školi, slušala kenjanje i njesra, došla kući, razvlačila se, pa pričala sa drugaricom, u međuvremenu gledala tv i radila skrnave zadatke za prijemni, i tako... :S
napolje ne nameravam da idem... pada kiša, sve je govnjavo. :S
Nazad na vrh Ići dole
http://last.fm/user/Corbiau-/
[džanaa.]
VIP član
VIP član
[džanaa.]

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimePet Mar 07, 2008 10:03 pm

ujutr0 gledala mal0 tv..0nda 0tisla u sk0lu..d0sada zesca..bili nam skraceni cas0vi jer je sutra 0smi mart...xDD...d0sla kuci 0k0 5 sati...mal0 se izlezavala i gledala tv....pa 0nda otisla na msn ...i et sada sam na msn-u i usput gledam tv i slusam muziku...xDDD
Nazad na vrh Ići dole
Peyton Sawyer
Moderator
Moderator
Peyton Sawyer

Broj poruka : 1364
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeSub Mar 08, 2008 12:57 am

ujutro otisla u skolu, wratila se iz skole, slinila(prehlada), nacrtala rad za tehnicki(iako nisam otisla, jer mii je bilo lose), bila na netu, isla igrat basketa sa vedranom, dop. sa senkom i smijala se sa sekkom smesak
Nazad na vrh Ići dole
http://www.treehill.blogger.ba
Gocili
James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Gocili

Broj poruka : 151
Godina : 34
Datum upisa : 02.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 1:42 am

Kupovala nesto da poklonim za 8 mart,isla na probu,izasla u grad i evo sada hocu da se kupam :haha:
Nazad na vrh Ići dole
[džanaa.]
VIP član
VIP član
[džanaa.]

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 1:45 am

mah...cijeLi dan biLa u gradu...mami kupiLa p0kL0n...biLa na kafi....i tak...d0sLa kuci...gLedaLa tv ..sLusala muziku...d0pidivaLa se..i ev0 sada imam namjeru da se kupam...xDD
Nazad na vrh Ići dole
Peyton Sawyer
Moderator
Moderator
Peyton Sawyer

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 3:02 pm

jela, isla setat maloo, ii onda sjela za komp smesak
Nazad na vrh Ići dole
Is. ;D
Administrator
Administrator
Is. ;D

Broj poruka : 2747
Datum upisa : 25.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 3:03 pm

ustala u 9..bila na treningu..d0shla tjiq..spremala s0bu..sad sedim i kijam..xD
Nazad na vrh Ići dole
Martina92
Administrator
Administrator
Martina92

Broj poruka : 1218
Godina : 32
Datum upisa : 07.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 3:57 pm

Ustala,za komp,jela pa opet za komp
Nazad na vrh Ići dole
#Zh.@.B!.tz.@#
Webmaster
Webmaster
#Zh.@.B!.tz.@#

Broj poruka : 2196
Datum upisa : 05.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 4:46 pm

ustala, jela, za k0mp sela i ew0 me.... :haha: :haha: :haha:
Nazad na vrh Ići dole
https://onetreehill-forum.editboard.com
Peyton Sawyer
Moderator
Moderator
Peyton Sawyer

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 6:54 pm

:haha:
Ja ispratila mamu ii seku, ii sad cuwam owuu malu tuzan
Nazad na vrh Ići dole
Clothes.Over.Bros
Moderator
Moderator
Clothes.Over.Bros

Broj poruka : 2042
Datum upisa : 02.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 11:31 pm

bila kod drugarice vezbale hemiju,sutra kontrolni.... =((((
Nazad na vrh Ići dole
Peyton Sawyer
Moderator
Moderator
Peyton Sawyer

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 09, 2008 11:43 pm

uciim fiziku sutra kad me diigne...dop se sa Haley, bila napolju smrzzla see! itd.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?   Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas? - Page 4 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta ste danas radili i sta ima novo kod vas?
Nazad na vrh 
Strana 4 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Sta ste danas radili u skoli???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
One tree hill forum :: ~*=>Chat :: Chat-
Skoči na: