| najdramaticnija epizoda? | |
|
+14Aleksandra thecharmedone *Naley 4ever* <3 dream_girl PrincetonGirl Angel_in_disguise Sandra dark_angel Bittersweet_Girl Makitza `Unique` Rihh and Chad Martina92 #Zh.@.B!.tz.@# 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| |
| |
dark_angel Moderator
Broj poruka : 540 Localisation : Negdje daleko... Datum upisa : 26.05.2007
| |
| |
Sandra Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Broj poruka : 201 Godina : 31 Localisation : tu sam ja negdje Datum upisa : 13.06.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Čet Jun 14, 2007 7:03 pm | |
| - Angel_in_disguise ::
- Meni je bilo najgore ono u zadnjoj epizodi 3. sezone...ali ja sam odma pronasla 4. sezonu na netu,pa mi je bilo lakse
i shta se deshava u 4. sezoni? | |
|
| |
Angel_in_disguise James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 155 Godina : 30 Localisation : na sedmom nebu Datum upisa : 14.06.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Čet Jun 14, 2007 8:33 pm | |
| Jao Sandra..malo duga prica,ali ajde recu ti najvaznije...
Na kraju 3. sezone kada je Nathan skocio u vodu,dosao je Lucas i skocio za njim...spasili su Coopera i Rachel. Onda se Rachel napalila na Nathana i upucavala mu se nesto...Onda su trebali igrati zadnju utakmicu i pobijedili su sa tim sto je Lucas dao poslednji kos.I tad se Peyton i Lucas poljube pred svima...A prije toga su neki prijetili Nathanu da izgube oni utakmicu,mislim Nathanova ekipa.Oni nisu htjeli da gude vec su pobijedili.Onda su posle utakmice Nathan i Haley krenuli kuci putem,ali pjeske...Onaj sto je prijetio Nathanu krenuo je autom da udari Nathana,a Haley je odgurnula Nathana i auto je nju udarilo.Tada je i Lucas naisao i kad je vidio Haley kak lezi,roknuo ga srcani. I tad pocenje biti zanimljivo..Kao on u klinickoj smrti tj. u komi i sad dozivljava tamo nesto.U toj smrti sretne Kighta.I on Lucasu pokaze kakav bi bio svijet bez Lucasa.I onda na kraju toga pita Lucasa da li hoce da umre ili da se vrati,i Lucas kaze da hoce da se vrati da rekne Peyton da je voli.Onda sta se sve desavalo..bla,bla,bla...Haley nije izgubila dijete,al se nesto posvadjala sa Nathanom i odseli se,medjutim oni se pomire...I onda na nekom partyju Brooke se napije,kao i Nathan i oni spavaju zajedno i to snime na kasetu..i onda dal je na tom istom partyju ili nekom drugom,nije ni vazno,puste kasetu.I Haley vidi kako su njih dvoje spavali...i nastane njesra...Onda Brooke i Peyton ce se potuc...Ugl. Brooke ce naci nekog momka 10. a Peyton i Lucas ce bit zajedno...a pitas se gdje je Peyton,sta je sa nje...E pa pojavi se njen polubrat,ne znam kak se zove...sta se sve desavalo,ali na kraju se ispostavi da taj njen polubrat uopste nije njen polubrat,vec neki bolesnik,napalio se na nju....jedne veceri ona se vraca kuci i pred ulaznim vratima zvoni joj mob. Lucas zove i kaze da joj nije on brat vec vam neki 10. i da ne ide kuci,ona se okrece kad taj tako zvani njen polubrat iza nje..ona kao kulira,kao fol nista ne zna,kad on nju napane.Ona ga poprsce suzavcem i pobjegne u kucu i pobjegne gore u njenu sobu.Kad soba obliepljena slikama,a na slikama ona...Polubrat je taj slikavao...ona se ukenja.. Kad,taj polubrat usao u kucu...i vam-tam napao on nju.Ali u tom dolazi supermen Lucas i njen pravi Polubrat i oni se tuku,tamo-vamo i gurnu tog idiota kroz prozor..Kad oni gledaju kroz prozor njega nigdje pobjegao...I vise se nije pojavljivao...To je sve sto znam,ja mislim da zadnja sezona jos nije snimljena...ne znam sta je bilo na kraju svega...Znam da ce biti matura ovo-ono...Eto..valjda si nesto skontalaa
| |
|
| |
PrincetonGirl Prva žurka u tvoje ime, snimila/o si epizoda koliko imaš postova.
Broj poruka : 116 Localisation : Hole in my head Datum upisa : 25.03.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Sub Jun 16, 2007 1:09 am | |
| ufgh! ne cita mi se... :haha: | |
|
| |
Sandra Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Broj poruka : 201 Godina : 31 Localisation : tu sam ja negdje Datum upisa : 13.06.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Uto Jun 19, 2007 11:43 pm | |
| - Angel_in_disguise ::
- Jao Sandra..malo duga prica,ali ajde recu ti najvaznije...
Na kraju 3. sezone kada je Nathan skocio u vodu,dosao je Lucas i skocio za njim...spasili su Coopera i Rachel. Onda se Rachel napalila na Nathana i upucavala mu se nesto...Onda su trebali igrati zadnju utakmicu i pobijedili su sa tim sto je Lucas dao poslednji kos.I tad se Peyton i Lucas poljube pred svima...A prije toga su neki prijetili Nathanu da izgube oni utakmicu,mislim Nathanova ekipa.Oni nisu htjeli da gude vec su pobijedili.Onda su posle utakmice Nathan i Haley krenuli kuci putem,ali pjeske...Onaj sto je prijetio Nathanu krenuo je autom da udari Nathana,a Haley je odgurnula Nathana i auto je nju udarilo.Tada je i Lucas naisao i kad je vidio Haley kak lezi,roknuo ga srcani. I tad pocenje biti zanimljivo..Kao on u klinickoj smrti tj. u komi i sad dozivljava tamo nesto.U toj smrti sretne Kighta.I on Lucasu pokaze kakav bi bio svijet bez Lucasa.I onda na kraju toga pita Lucasa da li hoce da umre ili da se vrati,i Lucas kaze da hoce da se vrati da rekne Peyton da je voli.Onda sta se sve desavalo..bla,bla,bla...Haley nije izgubila dijete,al se nesto posvadjala sa Nathanom i odseli se,medjutim oni se pomire...I onda na nekom partyju Brooke se napije,kao i Nathan i oni spavaju zajedno i to snime na kasetu..i onda dal je na tom istom partyju ili nekom drugom,nije ni vazno,puste kasetu.I Haley vidi kako su njih dvoje spavali...i nastane njesra...Onda Brooke i Peyton ce se potuc...Ugl. Brooke ce naci nekog momka 10. a Peyton i Lucas ce bit zajedno...a pitas se gdje je Peyton,sta je sa nje...E pa pojavi se njen polubrat,ne znam kak se zove...sta se sve desavalo,ali na kraju se ispostavi da taj njen polubrat uopste nije njen polubrat,vec neki bolesnik,napalio se na nju....jedne veceri ona se vraca kuci i pred ulaznim vratima zvoni joj mob. Lucas zove i kaze da joj nije on brat vec vam neki 10. i da ne ide kuci,ona se okrece kad taj tako zvani njen polubrat iza nje..ona kao kulira,kao fol nista ne zna,kad on nju napane.Ona ga poprsce suzavcem i pobjegne u kucu i pobjegne gore u njenu sobu.Kad soba obliepljena slikama,a na slikama ona...Polubrat je taj slikavao...ona se ukenja.. Kad,taj polubrat usao u kucu...i vam-tam napao on nju.Ali u tom dolazi supermen Lucas i njen pravi Polubrat i oni se tuku,tamo-vamo i gurnu tog idiota kroz prozor..Kad oni gledaju kroz prozor njega nigdje pobjegao...I vise se nije pojavljivao...To je sve sto znam,ja mislim da zadnja sezona jos nije snimljena...ne znam sta je bilo na kraju svega...Znam da ce biti matura ovo-ono...Eto..valjda si nesto skontalaa
TNX!!!STVARNO HWALA!SRCE SI! | |
|
| |
Bittersweet_Girl VIP član
Broj poruka : 781 Godina : 35 Datum upisa : 10.04.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Pon Jul 23, 2007 5:57 pm | |
| E pa opet se pojavio njen psycho brat Derek.
Angel_in_disguise, jesi gledala posleednje dve epizode? | |
|
| |
dark_angel Moderator
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Čet Jul 26, 2007 2:57 pm | |
| Miss_Murray,a koja se kad vas sezona zadnji put prikazivala? | |
|
| |
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Čet Jul 26, 2007 11:41 pm | |
| ja na hrvatskoj televiziji gledala 3. sezonu, sa neta skinula 4. A sad se isto na hrvatskoj ponovo prikazuje prva(mada to svi vec znate) | |
|
| |
dark_angel Moderator
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Sub Jul 28, 2007 5:28 pm | |
| | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Sre Avg 01, 2007 5:19 pm | |
| Da li neko zna da li je Brooke bila PromQueen, i s kim je ko isao na maturu??? | |
|
| |
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Sre Avg 01, 2007 5:45 pm | |
| poshto je Chase odustao od idenja sa Brooke, ona je otishla sa Mouth-om, Peyton je trbalo da ide sa Lucas-om(al se malo neckala), medjutim pojavio se psyhco derek napao je, muchio...... Brooke je spasila i njih dve posle otishle zajedno. jest Brooke bila Prom Queen. | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Pet Avg 03, 2007 7:07 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Sub Avg 04, 2007 5:59 pm | |
| Nema na chemu, i drugi put :) | |
|
| |
Angel_in_disguise James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 155 Godina : 30 Localisation : na sedmom nebu Datum upisa : 14.06.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Sub Avg 11, 2007 2:47 pm | |
| A 4 sezona na HRT2 pocinje tek u januaru...ko ce cekati...ali sada ima 2 sezona,ponovo prikazuju,jeeeee!!!! | |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Pet Avg 24, 2007 2:13 am | |
| I sad prikazuju i 3. sezonu, jedva sam docekala, svaki dan strepim hoce li prekinuti... valjda nece... | |
|
| |
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Pet Avg 24, 2007 12:32 pm | |
| Ne verujem da ce je prekinuti, vec su jednom prikazivali 3. sezonu. Nisu oni kao Pink, pa da nemaju para da otkupe celu sezonu, meni je svejedno prikaziali je ili ne, ja sam 3. sezonu odgledala. | |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Pet Avg 24, 2007 5:09 pm | |
| Pa, verovatno nece prekinuti, ali moc navike je to(pink, fox itd...) | |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Ned Okt 21, 2007 2:20 pm | |
| Jao najdramaticnija mi je epizoda bila sto sam posednju gledala na foxu, Haley napustila Nathana, koja kucka!!!! Mrzim ovu sezonu!! | |
|
| |
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Ned Okt 21, 2007 4:22 pm | |
| | |
|
| |
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Uto Okt 30, 2007 12:55 am | |
| mrzim celu 2. sezonu zbog njihove budjave svadje! | |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Pet Dec 28, 2007 5:39 am | |
| Takodje, sada bih da dodam da je nadramaticnija epizoda kada Ketih umire... Ja mislim... | |
|
| |
thecharmedone Novajlija
Broj poruka : 36 Godina : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Serbia Datum upisa : 28.12.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Pet Dec 28, 2007 5:43 am | |
| Da.. Definitivno epizoda iz mog potpisa... | |
|
| |
Aleksandra Novajlija
Broj poruka : 39 Datum upisa : 23.06.2008
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Sub Avg 09, 2008 5:44 pm | |
| Slazem se... Ta epizoda je ostavila toliki utisak na mene... Od prve sekunde, sa onim upozorenjem i sve, bukvalno do poslednje mi je drzala paznju, bas sam bila nekako zatecena, i ... ne znam. Kontam da je svima bilo tako. | |
|
| |
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? Sub Avg 09, 2008 7:19 pm | |
| daaaa ja sam plakala sve vreme jako mi je tužna i cela ona epizoda kada su oplakivali Kventina da ne pominjem sedmu epizodu sedme sezone | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: najdramaticnija epizoda? | |
| |
|
| |
| najdramaticnija epizoda? | |
|