One tree hill forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One tree hill forum

Dobrodosli! Ovo je forum za Teen-agere! posetite, zabavite se i registrujte se...

PrijemPortalliTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

7.epizoda/5.sezona

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Lightbulb
Prva žurka u tvoje ime, snimila/o si epizoda koliko imaš postova.
Lightbulb

Broj poruka : 103
Datum upisa : 13.02.2008

7.epizoda/5.sezona Empty
PočaljiNaslov: 7.epizoda/5.sezona   7.epizoda/5.sezona Icon_minitimeČet Feb 14, 2008 1:49 am

upravo sam je odgledala... nemam reci 7.epizoda/5.sezona Drunken_smilie bila je odlicna!
al pre svega: da li se vama cini da nam prodaju istu pricu umotanu u druge likove (umesto da bude obrnuto), samo sto smo mi previse zaslepljeni da bi smo to i primetili 7.epizoda/5.sezona Icon_biggrin??? to mi je palo na pamet dok sam gledala ovu epizodu, samo pogledajte:
1) problematicni decko koji "pronalazi svoj put" - bio Nejtan, sad je Kventin
2) stidljiva pevacica koja na kraju uspeva - bila Hejli, sad je Mia (ova nova)
3) zlocesta seksi devojka koja se zaljubljuje u Nejtana dok Hejli puca od ljubomore - bila Rejcel, sad je ova dadilja (u kolko da se kladimo da ce postati dobra na kraju!?)
4) neko ko ometa veliku ljubav izmedju lukasa i pejton - bila Bruk, sada Lindzi
5) zli roditelj koji maltretira svoje dete/decu - naravno Den, sada Viktorija (ovo i nije neko poredjenje osim ako Viktorija ne ubije svoju sestru) 7.epizoda/5.sezona Drunken_smilie

ima toga jos, sigurna sam
a sad, o epizodi: Lukas je zaprosio Lindzi posto se poljubio sa Pejton!!! AAAAAAAAAAAAAAA
Sta mislite o tome????
Nazad na vrh Ići dole
dream_girl
Administrator
Administrator
dream_girl

Broj poruka : 1538
Godina : 32
Datum upisa : 29.03.2007

7.epizoda/5.sezona Empty
PočaljiNaslov: Re: 7.epizoda/5.sezona   7.epizoda/5.sezona Icon_minitimePet Feb 15, 2008 6:01 am

Okej, odgledah! Bila je fantasticna... Mnogo mi se dopada, sto se tice ponavljanja, u pravu si! Ali, meni prija, jednostavno obozavam ovu seriju! Moje misljenje je da je Lucas zaprosio Lindsay jer se nekako osetio krivim za poljubac a jos krivljim(if that's even a word) za osecanje koje je imao pri tom poljupcu. Lindasy je i sama svesna da Lucas nju ne voli, kao i svaka devojka koja je bila s njim, zna da su Lucas & Peyton par. Mogu samo da iscekujem sa ogroomnim nestrpljenjem sledecu epizodu. Strasno mi se dopada ova serija, i na kraju, ono sto ja uvek kazem je: NALEY4EVER, NABAVI NAM ONE PESMEE! LOL. Ne, that's not it, htedoh reci. SVET JE LEPSI KAD SE ODGLEDA TREE HILL.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.onetreehill-forum.editboard.com
Lightbulb
Lightbulb

Broj poruka : 103
Datum upisa : 13.02.2008

7.epizoda/5.sezona Empty
PočaljiNaslov: Re: 7.epizoda/5.sezona   7.epizoda/5.sezona Icon_minitimePet Feb 15, 2008 2:42 pm

nije ponavljanje lose,cim pali kod svih...
a lukas je povukao ocajnicki potez (ni sam vise ne zna sta da radi da bi zaboravio pejton) pa je zaprosio lindzi... shvatice on vremenom da je nikad nece zaboraviti 7.epizoda/5.sezona 932
Nazad na vrh Ići dole
ilmicha
VIP član
VIP član
ilmicha

Broj poruka : 148
Godina : 32
Datum upisa : 27.01.2008

7.epizoda/5.sezona Empty
PočaljiNaslov: Re: 7.epizoda/5.sezona   7.epizoda/5.sezona Icon_minitimePet Feb 15, 2008 4:18 pm

Slazem se...heheh :D
Nazad na vrh Ići dole
http://treehill.forums4free.org/
blondy_cruella
Glumiš u OTH, za sad privremeno...
Glumiš u OTH, za sad privremeno...
blondy_cruella

Broj poruka : 89
Datum upisa : 08.12.2007

7.epizoda/5.sezona Empty
PočaljiNaslov: Re: 7.epizoda/5.sezona   7.epizoda/5.sezona Icon_minitimePon Feb 25, 2008 1:36 pm

Me too....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

7.epizoda/5.sezona Empty
PočaljiNaslov: Re: 7.epizoda/5.sezona   7.epizoda/5.sezona Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

7.epizoda/5.sezona
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» 5. sezona 5. epizoda
» 5 sezona, 8 epizoda
» 5 sezona 9 epizoda
» 4. SEZONA
» najdramaticnija epizoda?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
One tree hill forum :: ~*=>One Tree Hill :: O seriji... :: Zakljucane teme iz podforuma O seriji-
Skoči na: