One tree hill forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One tree hill forum

Dobrodosli! Ovo je forum za Teen-agere! posetite, zabavite se i registrujte se...

PrijemPortalliTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Vasa sobica???

Ići dole 
+9
Sandra
~**One tree hill girl**~
Clothes.Over.Bros
dream_girl
BMW Djevojka
PrincetonGirl
dark_angel
Martina92
#Zh.@.B!.tz.@#
13 posters
AutorPoruka
#Zh.@.B!.tz.@#
Webmaster
Webmaster
#Zh.@.B!.tz.@#

Broj poruka : 2196
Godina : 31
Datum upisa : 05.03.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeČet Mar 22, 2007 1:28 am

Kako izgleda vas kutak???

moze da bude opis, slike ili oboje... kako bi ste ga preuredili...???

evo napr. moja soba je mala i uzasna ljubicaste boje i puna postera charmedica...

ali danas sam skinula postere a sutra se selim napolje sve stvarcice... uf u petak mi je krece... horor izgleda bez postera!

p.s krecim je na ljubicasto!
namigusa
Nazad na vrh Ići dole
https://onetreehill-forum.editboard.com
Martina92
Administrator
Administrator
Martina92

Broj poruka : 1218
Godina : 32
Datum upisa : 07.03.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeČet Mar 22, 2007 3:39 pm

moja soba je u podkrovlju i veoma je mala,izlepljena posterima...kad bih mogla da je preuredim povecala bi je i dala normalan ormar i kauc
Nazad na vrh Ići dole
dark_angel
Moderator
Moderator
dark_angel

Broj poruka : 540
Datum upisa : 26.05.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeSub Jun 16, 2007 12:35 am

Moja soba je srednje velicine. Ima veliki radni sto,bijeli ormar za odijelo,bez trosjed i sivkasti dvosjed. Vrata su oblijepljena ''umjetnickim radovima'' mojih sestara,one crtaju stvarno super! A zidovi su oblijepljeni posterima mojih omiljenih pjevaca i glumaca... Tu je,naravno dosta postera od CHAD@!namigusa
Ne znam kako bih je promijenila...Okrecila bih zidove u boju breskve... I napravila premjestaj...smesak
Nazad na vrh Ići dole
PrincetonGirl
Prva žurka u tvoje ime, snimila/o si epizoda koliko imaš postova.
PrincetonGirl

Broj poruka : 116
Datum upisa : 25.03.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeSub Jun 16, 2007 1:25 am

uzasna je! angry
Nazad na vrh Ići dole
BMW Djevojka
Novajlija
Novajlija
BMW Djevojka

Broj poruka : 45
Godina : 30
Datum upisa : 22.06.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimePet Jun 22, 2007 10:57 pm

Opet kazem CRNO-BIJELI SWIJET!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nanica.blogger.ba
dark_angel
Moderator
Moderator
dark_angel

Broj poruka : 540
Datum upisa : 26.05.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeSre Avg 15, 2007 1:49 am

Hehehe...Sinoc oko 4 sata sam napravila premjestaj u sobi...Ovako je ljepse...smesak
Nazad na vrh Ići dole
dream_girl
Administrator
Administrator
dream_girl

Broj poruka : 1538
Datum upisa : 29.03.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeUto Avg 21, 2007 3:27 am

Moja soba(mada nikog ne zanima, ali mi je mnogo dosadno i imam zenske boleove, pa ne mogu da spavam) je okrecena u crveno, na vratima je poster OTH, ormari su beli, kao i sto, krem tepih sa nekim zelenkaso-plavim kockama po rubu, krevet mi je crven(ali, nekako drugacija nijansa od zida), imam TV, dvd, policu sa mnooogooo knjiga, lood luster, na ormaru mi je zalepljen C.R.7, na jednom zidu su mi 2 postera Ane Ivanovic nasuprot tog zida je zid u kojem su ogromni beli prozori, pa mozda sad zvuci ocajno, ali je stvarno lepo...
Na kraju krajeva, moja soba lici na dom i to mi je dovoljno....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.onetreehill-forum.editboard.com
Clothes.Over.Bros
Moderator
Moderator
Clothes.Over.Bros

Broj poruka : 2042
Datum upisa : 02.09.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeSub Sep 08, 2007 3:13 pm

Moja sobica je obojena u svetlo roze (to je kad sam bila u roze fazi).Ormari su mi svetlo braon-boje drveta.Imam radni sto,police za knjige i neku policu gde mi stoje plisane igracke(koje obozavam!).Krevet mi je isto boje drveta samo sto imam neku prevlaku sarene boje.Tepih mi je bez boje sa nekim sarama.A na zidovima i vratima od ormara ima milion postera.Sve u svemu moja sobica izgleda veoma toplo iako nemam ni tv ni dvd ni komp u sobi Sad .
Nazad na vrh Ići dole
~**One tree hill girl**~
~**One tree hill girl**~

Broj poruka : 113
Datum upisa : 04.11.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimePon Nov 26, 2007 11:55 pm

Moja soba ima dva bordo i dva jedan tamno narandzasti zid.Na cetvrtom se nalazi tapeta sa slikom New Yorka nocu.Na njemu je TV koji stoji na nekoj polici (ne znam kako da objasnim....),preko puta je veliki krevet sa baldahinom u bordo boji,pored je veliki ormar sa mojim kolekcijama filmova i muzike,preko puta (pored TV-a) je ormar sa stvarima,imam i sto sa kompom,ispod prozora mesto za sedenje (mozda ste videli negde u filmovima.....imam i veliko ogledalo ispod kojeg je stocic za kojim se sminkam,2 stolice......u drugoj sobi mi je klavir i police sa knjigama,jos nekim filmovima,medaljama.....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.camiybenja.worldgoo.com
Martina92
Administrator
Administrator
Martina92

Broj poruka : 1218
Datum upisa : 07.03.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeSre Nov 28, 2007 10:02 pm

Ja cu sad da skinem postere sa jednog zida i tamo stavim samo one koje obozavam...inace soba mi je mala
Nazad na vrh Ići dole
Sandra
Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Sandra

Broj poruka : 201
Datum upisa : 13.06.2007

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeČet Nov 29, 2007 4:53 pm

Hmmm....moja soba.........owako::
okrechena je u....pa sad, kako da kazhesm koja boja....neshto kao boja breskwe ili....ma nem pojma...kao da je bitno...swakako niko owo nece chitati.....Ima weeliki ormar koji ide na L,i taj ormar ima weeeeliko ogledaloo koje je obozhawam(nemojte misliti da sma narcisa i da se stalno ogledam u ogledalu, neggojednostawno wolimm to ogledalo).Ima krewet i fotelju(moje omiljeno mjesto da se zawalim), hmm...onda....ima jedna malwa komoditza i tu stoji TV(siw je, boje se bash se i ne uklapa u ostatalk sobe, ali koga briga, to je TV, jbt.),odmah tu pore, prema prozoru nalazi se weliki kompjuterski sto i tu se narawno nalazi komp(WOW kakaaw zakljuchak) gore na wrhu stoje CD-owi,ispod sa lijewe strane je monitor a sa desne......ama uglawnom, to je kompjuterski sto, i tu stoji kompjuter......Zawjese su bijele sa neki chupitzama po sebi, bash su sweet.....Nemam postera, zato shto od kad smo renowirali sobu, mama ne da da lijepim poster, kmeee....iz moje sobe se mozhe izatji na terasu, to je moja METEOROLOSHKA STANICA(tako je moj brat prozwao, nem' pojma zashto)..........i to je otprilike to..........

IZVINITE SHTO SAM OWOLIKO NAMLATILA, ALI RAZUMITE ME , JAAAAAAAK MI JE DOSADNO, NE ZZNAM SHTA DRUGO DA RADIM..............
Nazad na vrh Ići dole
Gocili
James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Gocili

Broj poruka : 151
Godina : 34
Datum upisa : 02.02.2008

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeUto Mar 11, 2008 4:43 pm

Meni je mala soba,tu se nalazi krevet,radni sto,dvije komodice ...Posteri su zalijepljeni na vratima i komodi,vecina Buntovnika,Charmed i Chada...Meni se svidja moja sobica... smesak
Nazad na vrh Ići dole
Is. ;D
Administrator
Administrator
Is. ;D

Broj poruka : 2747
Datum upisa : 25.01.2008

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeUto Mar 11, 2008 8:13 pm

xmm...m0a s0bitza je plaw0 zelena..i izlepljena je raznim p0sterima,crtezhima..text0wima..xDD
shta iam u s0bitzi..xmmm...radni st0 sa k0mp0m..xD..st0litzu..f0telju..krewet..neq malu k0m0du..0rman..i 0w0..nzm kak0 se z0we..sta0 mi m0zak...xmmm..a 0w0..xmm..maa..k0 chita sk0ntatje(ili ne xD)..
swe u swemu..ja 0b0zhawam sw0u s0bitzu..t0liik0 da ni ne izlazim iz nje p0 ceee0 dan..xDDD
iii da..iam 0gr0man pr0z0r..sam0 sht0 mi p0gled u q..gledam na sw0u shk0litzu..0 milina..x\..al d0br0..nema weze..
ala sam se sad naloopetala..pxaxaxaxa..xDD
Nazad na vrh Ići dole
Peyton Sawyer
Moderator
Moderator
Peyton Sawyer

Broj poruka : 1364
Godina : 30
Datum upisa : 27.01.2008

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeČet Mar 20, 2008 11:02 pm

moja soba je u crweno-crniim nijansama,zidowii prekriiwenii moim gloopostiima i razniim radowiima, sliikama itd.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.treehill.blogger.ba
Is. ;D
Administrator
Administrator
Is. ;D

Broj poruka : 2747
Datum upisa : 25.01.2008

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeUto Nov 17, 2009 12:09 am

Mene stvarno boli kad gledam šta sam pisala pre. :O

Ah, soba mi je i dalje plavo zelena - tri plava zida i jedan sa zelenim tapetama. Imam stočiće od bambusa, fotelju, jastučiće u obliku cveta na podu. Ovaj zid, kod kog mi je radni sto je ceo iškraban i pun slika. Imam par uramljenih stvari. Vrata su mi sa jedne strane izlepljena raznim crtežima, a sa druge fotografijama. Dobila sam drvo života od keve, tako da mi stoji pored kreveta, i svuda gde ima mesta na policama su ili knjige ili cd-ovi. I da, imam šareni radijator. Smak sveta. I na tom istom zidu prozor koji zauzima skoro jednu polovinu zida. Izgleda fino, kad nije veliki džumbus.

...jako mi je dosadno i ne želim da učim istoriju, pa sam odlučila da pišem ovo. haha
Nazad na vrh Ići dole
Lucas Scott
Moderator
Moderator
Lucas Scott

Broj poruka : 319
Godina : 34
Datum upisa : 04.11.2009

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitimeUto Nov 17, 2009 2:41 am

My room now is pretty simple!
One bed! And one bookshelf [with my <3 books]! Ofc. and a wardrobe! That's it!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.truville.coolbb.net
Sponsored content

Vasa sobica??? Empty
PočaljiNaslov: Re: Vasa sobica???   Vasa sobica??? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Vasa sobica???
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
One tree hill forum :: ~*=>Specijalni kutak :: Svastara-
Skoči na: