| Vasa sobica??? | |
|
+9Sandra ~**One tree hill girl**~ Clothes.Over.Bros dream_girl BMW Djevojka PrincetonGirl dark_angel Martina92 #Zh.@.B!.tz.@# 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| |
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Čet Mar 22, 2007 3:39 pm | |
| moja soba je u podkrovlju i veoma je mala,izlepljena posterima...kad bih mogla da je preuredim povecala bi je i dala normalan ormar i kauc | |
|
| |
dark_angel Moderator
Broj poruka : 540 Localisation : Negdje daleko... Datum upisa : 26.05.2007
| |
| |
PrincetonGirl Prva žurka u tvoje ime, snimila/o si epizoda koliko imaš postova.
Broj poruka : 116 Localisation : Hole in my head Datum upisa : 25.03.2007
| |
| |
BMW Djevojka Novajlija
Broj poruka : 45 Godina : 30 Localisation : u svemiru??? Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Pet Jun 22, 2007 10:57 pm | |
| Opet kazem CRNO-BIJELI SWIJET!!!!!!! | |
|
| |
dark_angel Moderator
Broj poruka : 540 Localisation : Negdje daleko... Datum upisa : 26.05.2007
| |
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Uto Avg 21, 2007 3:27 am | |
| Moja soba(mada nikog ne zanima, ali mi je mnogo dosadno i imam zenske boleove, pa ne mogu da spavam) je okrecena u crveno, na vratima je poster OTH, ormari su beli, kao i sto, krem tepih sa nekim zelenkaso-plavim kockama po rubu, krevet mi je crven(ali, nekako drugacija nijansa od zida), imam TV, dvd, policu sa mnooogooo knjiga, lood luster, na ormaru mi je zalepljen C.R.7, na jednom zidu su mi 2 postera Ane Ivanovic nasuprot tog zida je zid u kojem su ogromni beli prozori, pa mozda sad zvuci ocajno, ali je stvarno lepo... Na kraju krajeva, moja soba lici na dom i to mi je dovoljno.... | |
|
| |
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Sub Sep 08, 2007 3:13 pm | |
| Moja sobica je obojena u svetlo roze (to je kad sam bila u roze fazi).Ormari su mi svetlo braon-boje drveta.Imam radni sto,police za knjige i neku policu gde mi stoje plisane igracke(koje obozavam!).Krevet mi je isto boje drveta samo sto imam neku prevlaku sarene boje.Tepih mi je bez boje sa nekim sarama.A na zidovima i vratima od ormara ima milion postera.Sve u svemu moja sobica izgleda veoma toplo iako nemam ni tv ni dvd ni komp u sobi . | |
|
| |
~**One tree hill girl**~ Prva žurka u tvoje ime, snimila/o si epizoda koliko imaš postova.
Broj poruka : 113 Godina : 31 Localisation : sa wentworthom na pustom ostrwu Datum upisa : 04.11.2007
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Pon Nov 26, 2007 11:55 pm | |
| Moja soba ima dva bordo i dva jedan tamno narandzasti zid.Na cetvrtom se nalazi tapeta sa slikom New Yorka nocu.Na njemu je TV koji stoji na nekoj polici (ne znam kako da objasnim....),preko puta je veliki krevet sa baldahinom u bordo boji,pored je veliki ormar sa mojim kolekcijama filmova i muzike,preko puta (pored TV-a) je ormar sa stvarima,imam i sto sa kompom,ispod prozora mesto za sedenje (mozda ste videli negde u filmovima.....imam i veliko ogledalo ispod kojeg je stocic za kojim se sminkam,2 stolice......u drugoj sobi mi je klavir i police sa knjigama,jos nekim filmovima,medaljama..... | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Sre Nov 28, 2007 10:02 pm | |
| Ja cu sad da skinem postere sa jednog zida i tamo stavim samo one koje obozavam...inace soba mi je mala | |
|
| |
Sandra Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Broj poruka : 201 Godina : 31 Localisation : tu sam ja negdje Datum upisa : 13.06.2007
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Čet Nov 29, 2007 4:53 pm | |
| Hmmm....moja soba.........owako:: okrechena je u....pa sad, kako da kazhesm koja boja....neshto kao boja breskwe ili....ma nem pojma...kao da je bitno...swakako niko owo nece chitati.....Ima weeliki ormar koji ide na L,i taj ormar ima weeeeliko ogledaloo koje je obozhawam(nemojte misliti da sma narcisa i da se stalno ogledam u ogledalu, neggojednostawno wolimm to ogledalo).Ima krewet i fotelju(moje omiljeno mjesto da se zawalim), hmm...onda....ima jedna malwa komoditza i tu stoji TV(siw je, boje se bash se i ne uklapa u ostatalk sobe, ali koga briga, to je TV, jbt.),odmah tu pore, prema prozoru nalazi se weliki kompjuterski sto i tu se narawno nalazi komp(WOW kakaaw zakljuchak) gore na wrhu stoje CD-owi,ispod sa lijewe strane je monitor a sa desne......ama uglawnom, to je kompjuterski sto, i tu stoji kompjuter......Zawjese su bijele sa neki chupitzama po sebi, bash su sweet.....Nemam postera, zato shto od kad smo renowirali sobu, mama ne da da lijepim poster, kmeee....iz moje sobe se mozhe izatji na terasu, to je moja METEOROLOSHKA STANICA(tako je moj brat prozwao, nem' pojma zashto)..........i to je otprilike to..........
IZVINITE SHTO SAM OWOLIKO NAMLATILA, ALI RAZUMITE ME , JAAAAAAAK MI JE DOSADNO, NE ZZNAM SHTA DRUGO DA RADIM.............. | |
|
| |
Gocili James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 151 Godina : 34 Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Uto Mar 11, 2008 4:43 pm | |
| Meni je mala soba,tu se nalazi krevet,radni sto,dvije komodice ...Posteri su zalijepljeni na vratima i komodi,vecina Buntovnika,Charmed i Chada...Meni se svidja moja sobica... | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Uto Mar 11, 2008 8:13 pm | |
| xmm...m0a s0bitza je plaw0 zelena..i izlepljena je raznim p0sterima,crtezhima..text0wima..xDD shta iam u s0bitzi..xmmm...radni st0 sa k0mp0m..xD..st0litzu..f0telju..krewet..neq malu k0m0du..0rman..i 0w0..nzm kak0 se z0we..sta0 mi m0zak...xmmm..a 0w0..xmm..maa..k0 chita sk0ntatje(ili ne xD).. swe u swemu..ja 0b0zhawam sw0u s0bitzu..t0liik0 da ni ne izlazim iz nje p0 ceee0 dan..xDDD iii da..iam 0gr0man pr0z0r..sam0 sht0 mi p0gled u q..gledam na sw0u shk0litzu..0 milina..x\..al d0br0..nema weze.. ala sam se sad naloopetala..pxaxaxaxa..xDD | |
|
| |
Peyton Sawyer Moderator
Broj poruka : 1364 Godina : 30 Localisation : under your bed. Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Čet Mar 20, 2008 11:02 pm | |
| moja soba je u crweno-crniim nijansama,zidowii prekriiwenii moim gloopostiima i razniim radowiima, sliikama itd. | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Uto Nov 17, 2009 12:09 am | |
| Mene stvarno boli kad gledam šta sam pisala pre. :O Ah, soba mi je i dalje plavo zelena - tri plava zida i jedan sa zelenim tapetama. Imam stočiće od bambusa, fotelju, jastučiće u obliku cveta na podu. Ovaj zid, kod kog mi je radni sto je ceo iškraban i pun slika. Imam par uramljenih stvari. Vrata su mi sa jedne strane izlepljena raznim crtežima, a sa druge fotografijama. Dobila sam drvo života od keve, tako da mi stoji pored kreveta, i svuda gde ima mesta na policama su ili knjige ili cd-ovi. I da, imam šareni radijator. Smak sveta. I na tom istom zidu prozor koji zauzima skoro jednu polovinu zida. Izgleda fino, kad nije veliki džumbus. ...jako mi je dosadno i ne želim da učim istoriju, pa sam odlučila da pišem ovo. | |
|
| |
Lucas Scott Moderator
Broj poruka : 319 Godina : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Serbia Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Re: Vasa sobica??? Uto Nov 17, 2009 2:41 am | |
| My room now is pretty simple! One bed! And one bookshelf [with my <3 books]! Ofc. and a wardrobe! That's it! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vasa sobica??? | |
| |
|
| |
| Vasa sobica??? | |
|