| Novi likovi :D | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Novi likovi :D Čet Nov 05, 2009 7:14 pm | |
| Quinn (Shantel VanSanten) - druga Hejlina sestra, za koju nikada nismo culi David (Scott Holroyd) - njen (uskoro bivsi) muz. on se pojavljuje samo u nekoliko epizoda, ali ja ga mnogo volim i mislim da je Kvin bas ispala kucka Clay (Robert Buckley) - Nejtov sportski agent, duuuusa od coveka ^^ Sara (Amanda Schull) - Klejeva bivša žena Alex (Jana Kramer) - model, kvaziglumica, radi na nekom projektu za Brooke, najveca kurava na svetu Miranda (India de Beaufort) - vlasnica Hejlinog studija, british bitcharka koja ipak ume da bude dobra x) nadam se da ce vam ovo koristiti
Poslednji put izmenio *Naley 4ever* <3 dana Ned Nov 22, 2009 10:30 pm, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : slike istekle xD) | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Novi likovi :D Čet Nov 05, 2009 10:35 pm | |
| Ovo je veoma poučan post, hvala ti na tome. ;) A koja je fora da ubace tako odjednom sešu za koju nikad nismo čuli? O_O | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pet Nov 06, 2009 1:23 am | |
| verovatno im je trebao neko ko moze da bude stalni lik pa je bilo najbolje da izmisle porodicnog clana | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pet Nov 06, 2009 1:27 am | |
| Da, vidiš, nisam razmišljala tako. :O | |
|
| |
Lucas Scott Moderator
Broj poruka : 319 Godina : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Serbia Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pet Nov 06, 2009 1:47 am | |
| Quinn! <3 A, Quinn se spominjala ranije! A, ostali su dodjoshi! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pet Nov 06, 2009 1:50 am | |
| da, jednom, u recimo drugoj sezoni xD ja je ne volim zbog ovoga sto je uradila Dejvidu | |
|
| |
Lucas Scott Moderator
Broj poruka : 319 Godina : 34 Localisation : Sremski Karlovci, Serbia Datum upisa : 04.11.2009
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pet Nov 06, 2009 2:04 am | |
| Njah... Meni je ona ql! Clayton je super lik isto... | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Novi likovi :D Sub Nov 07, 2009 1:40 am | |
| Aaaaa koliko je lepa ona Sarah? Boze, ovaj OTH iako uopste NIJE isti.. I dalje uspeva da bude jbno savrsen. Kako je to moguce? O.o Ne znam. Samo nek tako ostane. Obozavam ih sve. Quinn je ok. Kao i Clay. Ona british bicharka se vise ne pojavljuje al bese lepuskasta. Sto se tice Alex Tupreii ILI KAKO VEC. Hateeeee heeerrrr big time! Ali je hot. Ali je hejt! :p oke, to je to xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi likovi :D Sub Nov 07, 2009 9:58 pm | |
| evo, dodala sam Saru | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Novi likovi :D Sub Nov 07, 2009 10:14 pm | |
| divna je.. | |
|
| |
Lucas Scott Moderator
| Naslov: Re: Novi likovi :D Ned Nov 08, 2009 3:07 am | |
| | |
|
| |
~*Emily*~ Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Broj poruka : 193 Godina : 31 Localisation : Tree Hill (: Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pon Nov 09, 2009 5:45 am | |
| Quinn... hmmm... zar nije ona bese spavala sa Nathanom u nesto kao drugoj sezoni? Cini mi se da je Nathan to i sam pominjao sad na kampovanju kad su bili. :/ Znam da je rekao Julianu nesto tipa: "I lost virginity with my sister-in-law. Don't you think it gets a bit awkward from time to time?" Ili je tako, ili sam se istripovala. Nemam pojma.
Slazem se da je Sarah PRELEPA. Dugo nisam videla tako lepu devojku, osim Brooke naravno, mada sam na nju navikla <3 I Clay je presladak. On the count of two... </3 Da nema jos slika neko? | |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pon Nov 09, 2009 1:45 pm | |
| - ~*Emily*~ ::
- Quinn... hmmm... zar nije ona bese spavala sa Nathanom u nesto kao drugoj sezoni? Cini mi se da je Nathan to i sam pominjao sad na kampovanju kad su bili. :/ Znam da je rekao Julianu nesto tipa: "I lost virginity with my sister-in-law. Don't you think it gets a bit awkward from time to time?" Ili je tako, ili sam se istripovala. Nemam pojma.
Slazem se da je Sarah PRELEPA. Dugo nisam videla tako lepu devojku, osim Brooke naravno, mada sam na nju navikla <3 I Clay je presladak. On the count of two... </3 Da nema jos slika neko? Mmmmm... Nije to bila Quinn, to je Taylor, ona sto se pojavljivala u 2. sezoni kad je Haley otisla s Kellerom... | |
|
| |
~*Emily*~ Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Broj poruka : 193 Godina : 31 Localisation : Tree Hill (: Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pon Nov 09, 2009 8:49 pm | |
| Ah, da. Otkud onda ova Quinn sad? Nikad pre nije bila pominjana. | |
|
| |
.Fame Monster. Novajlija
Broj poruka : 21 Godina : 32 Localisation : New York, NY, USA. Datum upisa : 22.11.2009
| Naslov: Re: Novi likovi :D Ned Nov 22, 2009 9:30 pm | |
| Alex je prelepa, a i Quinn.
Ps. Neka neko postavi nove slike, 3 ne rade, izbrisane su s photobucketa. :)
Ps. Quinn se ne secam kad je pominjana. Znam za Taylor, ali za ovu ne :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi likovi :D Ned Nov 22, 2009 10:27 pm | |
| aha, evo sad cu | |
|
| |
Lucas Scott Moderator
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pon Nov 23, 2009 5:25 am | |
| Pa, kada se pojavila Taylor, Nathan ju je pomeshao sa Quinn! :) Druga sezona, 11. epizoda! Provereno, ofc. :)
Da vam docharam tu scenu!
[INT. JAMES SCOTT APARTMENT – KITCHEN – EVENING]
(Nathan is emptying the food into a bin and putting the dirty dishes onto the worktop when there’s a knock at the door. He looks at it.)
NATHAN: (To himself.) Haley?
(He opens the door but it’s not Haley looking back at him.)
GIRL: Whoa(!) (Nathan squints at her.) Haley didn’t mess around. (She puts her hands on her hips, smiling.) You’re Nathan, right?
NATHAN: Yeah, yeah, do I… do I know you? (Tries to remember.)
GIRL: Well you should; I’m your sister-in-law.
NATHAN: Oh, uh… (A shot in the dark.) Vivian?
GIRL: Don’t make me smack you(!)
NATHAN: (Guessing again.) Quinn?
GIRL: Taylor(!) (Shakes her head amusedly.) Haley never mentioned me to you?
(Nathan sighs and shrugs.) | |
|
| |
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pon Nov 23, 2009 5:12 pm | |
| Aaa sećam se toga! Danke, Ilija xD | |
|
| |
Lucas Scott Moderator
| Naslov: Re: Novi likovi :D Pon Nov 23, 2009 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novi likovi :D | |
| |
|
| |
| Novi likovi :D | |
|