Sve je pocelo u avgustu... videla sam ga dok sam bila sa drugaricom na sportskom centru da se zezamo sa loptom. I onda smo se nesto iscimale oko Crvenkape, a meni se straaasno glumila Crvenkapa...
Iiii, u obliznjoj sumici [ima oko 7-8 bukvi, jedna do druge] sam glumila onaj deo kada je trazi vuk... i Stefan je to video! :haha:
Koji blam... predivan decko. ;D
Cim je otisao, uzela sam broj od Branislave. I posle smo se nesto dopisivali, trebali smo da izadjemo, ali nismo mogli da se uklopimo od obaveza, pa smo batalili...
I tu sam se nekako, sta znam, zagledala u jednog decka iz razreda, po prvi put da mi se svidi neko iz razreda. :]
Ima divan osmeh, prelepe oci, obozava da se ljulja na stolici, da crta, i da grize olovke [a slusa i metal
], pa sam polako pocela da ga gledam sto vise, a on je uzvracao... to se vuklo jedno mesec dana, dva, i onda smo oboje bili pozvani na rodjendan kod drugarice iz razreda. Pustili su neku sugavu pesmu, i trebali smo da plesemo... i izabrao je mene. ;D
Htela sam iz koze da iskocim, osecala sam se predivno... I jos mi je rekao nesto na foru: "znao sam da ces da pleses sa mnom", ili tako nesto, ne secam se, bilo je to u novembru...
Bila sam presrecna, presrecna. Cvetala sam... zaljubila se po prvi put u zivotu toliko jako, toliko jako... da nisam mogla kafu matorcima da skuvam normalno [stavljala sam so umesto secera :haha:]!
I onda sam resila da preduzmem nesto, ipak je to... znate... mogu da kazem najveca ljubav do sada... Do sada.
Drugarica je slucajno rekla jednom njegovom drugu, prvo sam bila ljuta, ali sam se posle smirila. I onda je on pitao Lazara da li mu se svidjam, a on je rekao da 'nije zainteresovan'. To ga je pitao u utorak, u sredu smo otisli na rodjendan [kod druge drugarice
], a u cetvrtak sam ja to saznala...
Na rodjendanu je bilo super, iako sam bila malo nervozna, tu je bila njegova prva ljubav, Jelena... Jelena je dobra, vidi se to, prema meni se ponasala super iako je medju prvima saznala da mi se svidja Lazar. Za to je zasluzna jedna glupaca za koju sam mislila da mi je najbolja drugarica, ali sam se prevarila. No, sada to nije bitno...
Nisam ni slutila da Jelena zna, ponasala se normalno.
Lazar je dosao dva sata posle pocetka rodjendana... xD
Nisam mogla da verujem da je Jelena vrisnula kada je doticni usao! :haha:
Nisam ga udostojila ni pogleda. Drugarica mi kaze da nije skidao pogled sa mene. ;D
I onda sam pogledala u njega, i gledali smo se neko vreme... niko nije hteo da skrene pogled!
Nista vise se nije desilo, otisla sam kuci, i sutra saznala da nije zainteresovan. Ko bi se tako ponasao da nije zainteresovan? Mislim da se plasi jer ga je ta Jelena povredila i to bas mnogo... I da se boji.
Da li se boji?
Onda smo otisli na raspust, i tri nedelje ga nisam videla, jednostavno, izbegavala sam mesta na kojima bismo mogli da se sretnemo. I onda sam saznala da postoji neka Marina, i da mu se ona svidja. Plakala sam, i prebolela... Nisam vise zaljubljena, ali on se i dalje lepo smeje, ima lepe oci, klati se na stolici...
I onda sam se setila Stefana.
Moj drug iz razreda i on su kao braca, pa sam to i iskoristila. I danas me je Filip pitao da li mi se svidja Stefan, ja sam se samo smejala, moze i sam valjda da provali, toliko sam mu dosadjivala zbog Stefana...
Pitala sam ga zasto to pita, a on je rekao: "Zato sto mu se svidjas, i hoce da te smuva!"
O_O
Bila sam sokirana. I dalje sam... I danas mi je Stefan poslao poruku, bas cudno, sve u istom danu.
I trazio sliku. :S
Poslala sam mu, a onda je trazio jos... o_o
I rekla sam mu da moze da me gleda koliko hoce kada me vidi negde... Nesto poput toga...
I onda je krenuo da kenja kako ne moze jer je skenjao stvar u skoli. Znam da ima stroge roditelje. Za boga miloga, on zivi u zatvoru!
A sada ce raspust, nema smisla da ne izadje negde. O_O
Posle toga je krenuo da se sprda sa mnom. On bi sa mnom da se igra? E pa ne moze.
Sta da radim?
Lazar zna za Stefana, imam drugaricu sa kojom o svemu na sav glas, nema veze o cemu se radi, i Lazar je to cuo... I od tada se ponasa drugacije. Nekako je.. hm? Moze se reci da ja njega ne gledam, a da on gleda mene.
Ljudi ne znaju sta mogu da imaju/imaju dok to ne izgube.