| Kako prici decku? | |
|
+9blondy_cruella #Zh.@.B!.tz.@# saska_94 Clothes.Over.Bros dream_girl otkacena_mawa *Naley 4ever* <3 Ena Martina92 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 5:33 pm | |
| Pa pisite koji mislite da je najbolji nacin da pridjemo decku ako vec pravimo prvi korak? Meni je vec glupo da saljem drugaricu da pita broj pa on nezna koja sam ja pa oce da se upozna a kad to treba da se desi obuzme te trema i nemate o cemu da pricate... Znaci pisite sta mislite kako prici decku i o cemu pricati a da razgovor ne deluje kao interview... | |
|
| |
Ena Moderator
Broj poruka : 385 Godina : 35 Localisation : Somewhere in between Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 6:15 pm | |
| Ja imam jednu drugaricu koja osvoji svakog decka kojeg pozeli! Ali nismo bas bliske pa mi je glupo da je pitam sta prica... Uglavnom, ona nastupa kao da je ona glavna a gleda ga kao da kaze "znam da ti se svidjam", ne mogu da objasnim, ali verujte mi, svako ko joj se svidi na kraju bude s njom! | |
|
| |
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 6:28 pm | |
| omg, blago njoj :haha: ja ne znam, wecini dewojaka koje ja poznajem momci sami prilaze i na njima je samo da prihwate ili odbiju... lichnog iskustwa, nazalost, nemam, mada znam da se momci pale na tako samouwerene dewojke koje hodaju kao da poseduju ceo swet... ja nisam jedna od njih | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 6:30 pm | |
| a cujte ovo to mi rekla drugarica: kao pridjes deecku prectavis se i kazes: znam da se ne poznajemo al treba mi mala usluga... kladila sam se sa drugaricama i one su rekle da nemam muda ka pridjem najsladjem decku ovde i da uzmem njegov broj. pa ako bi mogao da mi das svoj broj jer stvarno hocu da pobedim u opkladi... ako da super... a onda mu napises poruku da je ustvari istina ta da si to izmislila jer nisi znala kako da mu pridjes... i pitas ga da se vidite... sta mislite? to mi pricala jedna drugarica kao da je jedna devojka tako uradila | |
|
| |
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 6:49 pm | |
| e, to je stwarno extra, shteta shto ja to (trenutno) ne mogu da upotrebim | |
|
| |
otkacena_mawa Novajlija
Broj poruka : 49 Godina : 32 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 7:27 pm | |
| | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 7:44 pm | |
| I meni bas je super. Ali ja ne znam... nikad ne pridjem prva decku. Meni kad se neko svidi, kad- tad, ni sama ne razumem kako, on se raspituje za mene. Bas mi se sad upravo desava jedna slicna situacija... Tako sam se lozila na tog decka dok je imao devojku... Oni raskinu, i on non-stop gleda u mene, i danas se raspitivao kod mog druga za moj broj! A u medjuvremenu mi se jos jedan drugi svidja.... Vise nego ovaj sto se raspituje za mene... E gde je bilo kad sam se lozila na njega pod punim gasom??!! Ma zivot je kuckaa! | |
|
| |
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 10:16 pm | |
| hahahhaha jeste!!! I meni je tesko da pridjem decku,ali ako me nekad nesto uhvati onda smem... :haha: A martina ono je extra fora...Mozda je isprobam nekad... | |
|
| |
saska_94 Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Broj poruka : 195 Godina : 30 Localisation : Beograd Datum upisa : 13.03.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 10:51 pm | |
| stvarno je extra fora ;)) | |
|
| |
Ena Moderator
Broj poruka : 385 Godina : 35 Localisation : Somewhere in between Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pet Jan 18, 2008 11:10 pm | |
| Jeste dobro, ali ja nikad ne prilazim prva... barem ne direktno, pridjem mu kao drugu, pricam neke gluposti i onda se on napali... Kaze mi moj naj drug da ne moras nista da radis, samo da budes u njegovomk drustu jedno vreme... oni odmah pocnu da razmisljaju o tebi na TAJ nacin... ali ko nema vremena da pridje na ovu foru, onda je super to sa opkladom! :) | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Kako prici decku? Sub Jan 19, 2008 5:19 pm | |
| pa mozda je i ja isprobam uskoro... pricala sam to drugarici i ona mi je rekla da to obavezno uradim jer momci vole sigurne devojke... javicu vam ako se odlucim da to uradim... bas super sto vam se svidja ideja... | |
|
| |
saska_94 Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Broj poruka : 195 Godina : 30 Localisation : Beograd Datum upisa : 13.03.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Sub Jan 19, 2008 5:56 pm | |
| aj javi nam sta je bilo ;)) | |
|
| |
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| |
| |
blondy_cruella Glumiš u OTH, za sad privremeno...
Broj poruka : 89 Datum upisa : 08.12.2007
| Naslov: Re: Kako prici decku? Uto Feb 26, 2008 2:11 am | |
| Extra fora.. ja nikada necju sama pricji dechku.. Stidljiwa sam... | |
|
| |
Dise James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 154 Godina : 34 Localisation : Zenica,BiH Datum upisa : 03.02.2008
| Naslov: Re: Kako prici decku? Uto Feb 26, 2008 2:58 am | |
| - Martina92 ::
- a cujte ovo to mi rekla drugarica:
kao pridjes deecku prectavis se i kazes: znam da se ne poznajemo al treba mi mala usluga... kladila sam se sa drugaricama i one su rekle da nemam muda ka pridjem najsladjem decku ovde i da uzmem njegov broj. pa ako bi mogao da mi das svoj broj jer stvarno hocu da pobedim u opkladi... ako da super... a onda mu napises poruku da je ustvari istina ta da si to izmislila jer nisi znala kako da mu pridjes... i pitas ga da se vidite... sta mislite? to mi pricala jedna drugarica kao da je jedna devojka tako uradila auuu meni tako da dodje cura i da mi kaze...hmm ispala bi nekako ono...stidna...nekako ono cudno je da ti tako dodje cure i kaze ti...ja ipak volim da ja prilazim a ne da meni cure prilaze,pa Boze dragi ipak ste vi cure,trebamo mi vama prilaziti...vi pecajte pa kojeg upecate,a mi cemo da zagrizemo :D | |
|
| |
Haley James Scott Okej, zvanično u vezi si sa Chadom/Sophiom.
Broj poruka : 429 Godina : 30 Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: Kako prici decku? Uto Feb 26, 2008 11:29 am | |
| stvarno je cudno...nebi ja tako..nene | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Kako prici decku? Uto Feb 26, 2008 7:43 pm | |
| pa da ja sam to odavno rekla sta ima mi vas da jurimo vi ste ti koji treba da jurite nas... :haha: | |
|
| |
Broj poruka : 154 Godina : 34 Localisation : Zenica,BiH Datum upisa : 03.02.2008
| Naslov: Re: Kako prici decku? Uto Feb 26, 2008 8:09 pm | |
| naravno ;) mi pucamo taktike ne vi | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako prici decku? Uto Feb 26, 2008 10:25 pm | |
| ee to mi se svidja kod decki
hahahahahahahahahahahahahahahahahahah | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako prici decku? Uto Feb 26, 2008 11:21 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako prici decku? Sre Feb 27, 2008 10:22 am | |
| aha....hihihi...:D x)
opasni ste vi
xP | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako prici decku? Sre Feb 27, 2008 2:57 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako prici decku? Sre Feb 27, 2008 3:06 pm | |
| | |
|
| |
TamaRa
Broj poruka : 1 Datum upisa : 29.11.2010
| Naslov: Re: Kako prici decku? Pon Nov 29, 2010 4:57 pm | |
| imam mali problem... upoznala me drugarica sa jednim deckom koji je jako sladak... moja drugarica mu je rekla da mi se svidja ali on nije nista rekao na to... nzm da li je vredan truda... htela bih da mu pridjem ali nemam hrabrosti... nzm sta da radim... ako ima neko neki predlog rado bih da ga cujem | |
|
| |
Maida
Broj poruka : 1 Datum upisa : 19.01.2011
| Naslov: Re: Kako prici decku? Sre Jan 19, 2011 11:04 pm | |
| "ooo ljudi imam problem zatreskala (zaljubila) sam se u jedno dijete ima 14 godina kao i ja .. a najbolji frend i takodjer moj amidzic mi kaze nemoj sa njim cijela skola ce ti se smijat.... a bas je dijete popularno a bas mi se svidja pa molim zenski rod da mi pomogne please HELPPPPPPP" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako prici decku? | |
| |
|
| |
| Kako prici decku? | |
|