| i ja da zatrazim pomoc :) | |
|
+4dream_girl Ena otkacena_mawa Clothes.Over.Bros 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: i ja da zatrazim pomoc :) Ned Jan 13, 2008 9:05 pm | |
| E ovako moja prica je sledeca... Ja i Ivan smo se zabavljali oko 2-3 nedelje..Sve je bilo super..Ali naravno bilo je previse dobro da bi bilo istinito..Moja najbolja drugarica (tj ja sam mislila da mi je najbolja) se smuvala sa njim pre neki dan na zurci na koju ja nisam mogla da odem...To mi je rekla jedna devojcica iz drugog razreda,ali nikad mi nije bila nesto simpaticna,pa joj nisam poverovala..Ali kada mi je to potvrdio Ivanov najbolji drug....E onda I sada oboje me zovu non-stop,salju mi poruke da im je zao,da se sucajno desilo,da nema nista izmedju njih,bla bla... Nije mi toliko zao Ivana kao Bojane...Stvarno ne mogu da verujem da mi je to uradila...Toliko sam iznervirana da bi Tako da ne znam sta sad da radim...Da li da im oprostim ili ne?? Molim vas,pomozite mi! | |
|
| |
otkacena_mawa Novajlija
Broj poruka : 49 Godina : 32 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Ned Jan 13, 2008 9:51 pm | |
| Auuuu, komplikovano... Iskreno, ne bi im oprostila... Mislim ajde da su se smuvali i da su ti rekli pa da kazhesh ok, a oni josh prichaju da se sluchajno desilo... Ne bih... (Mada verovatno bi im kasnije oprostila ako bi mi stavili do znanja da im je bash zhao) | |
|
| |
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Ned Jan 13, 2008 10:16 pm | |
| Pa da i ja tako mislim...Bojani mi je mnogo teze da oprostim jer mi je bila best friendica....Samo ne znam koliko cu moci da izdrzim da ne pricam sa njima.... | |
|
| |
Ena Moderator
Broj poruka : 385 Godina : 35 Localisation : Somewhere in between Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Ned Jan 13, 2008 11:46 pm | |
| E da ti ja kazem nesto. Ja imam jednu "drugaricu" koja muva sve one koji mi se svidjaju, cesto mi i prizna da se pali na njih! E sad, nije se smuvala s njima, ali da jeste ja je vise ne bih ni pogledala! Takve stvari se ne dese slucajno! Jedna stvar vodi drugoj, druga trecoj, i ako je poljubac npr. 5 peta stvar, morala je da postoji i prva i druga i treca i cetvrta! Nije se saplela, pala na njega i nekako se SLUCAJNO njen jezik nasao u njegovim ustima!!! Morali su da popricaju, da upale zelena svetla, pa tek onda da se smuvaju!!! Ja ti savetujem da se ne pomiris s njom, ja sigurno ne bih! Ali opet, ko zna... Ako se pokaje kao Peyton... Mada, Peyt i Luke su se skapirali prvi, pa tek onda Brooke i Luke... Uglavnom, ja ne bih tu oprostila lako... | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Pon Jan 14, 2008 10:24 am | |
| E, slazem se sa Enom, 100% Ali, takodje bih dodala da sednes i da razgovaras sa tom drugaricom, na distanci, naravno, ali da je lepo pitas ZASTO je to uradila... Pa, mi bas javi sta ti je rekla, ja sam imala slicnu situaciju, pa me bas sad zanima.... Drzi se! | |
|
| |
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Pon Jan 14, 2008 3:07 pm | |
| Sinoc sam je videla na trgu i pa....Malo sam se izdrala na nju... Ali sta cu,morala sam...Ona me je ubedjivala da se kaje,da je bilo slucajno,bla bla,ali posto nisam htela da mi upropasti vece i nisam je nesto poslusala...Ali dream_girl poslusacu tvoj savet i razgovaracu sa njom danas ili sutra...Ipak,sto kaze Ena jedna stvar je vodila drugoj a ona je znala koliko mi je lepo bilo sa Ivanom.... A on...I on me zove svaki cas,salje poruke tipa "Volim te pogresio sam,oprosti mi molim te"...Nemam pojma stvarno mi je bilo super sa njim... ena ako vidim da su se stvarno pokajali kao P.Sawyer i Luke valjda cu im oprostiti :haha: | |
|
| |
saska_94 Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Broj poruka : 195 Godina : 30 Localisation : Beograd Datum upisa : 13.03.2007
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Pon Jan 14, 2008 11:13 pm | |
| slazem se sa enom i dream_girl ;)) | |
|
| |
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Sre Jan 16, 2008 3:38 pm | |
| E ovako..Sta se desilo... Pricala sam sa Bojanom i stvarno je izgledala kao da se stvarno kaje ali nisam mogla odmah da kazem "ok super mi smo opet best"...Ipak...Mislim,nije ona ubila nekog ili nesto pa da se ja vecito ljutim na nju,ni da bi umrla bez Ivana ali plasim se da ce ako joj oprostim i opet pocnem da joj verujem uraditi opet tako nesto...A onda...Ne znam... A ovaj debil...Dolazio je kod mene,trazio da me vidi...Samo mi je jos falilo da pocne nesto da prica pred mojim matorcima :haha: Zamislite tu scenu... :haha: :haha: :haha: Pricala sam i sa njim i...Nista... I tako nadam se da vas moja situacija nije smorila... | |
|
| |
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Sre Jan 16, 2008 4:13 pm | |
| narawno da nije... pogledaj moju temu, ima chitawih 5 stranica, a dream_girl mi stalno trazi nowe informacije :haha: i sad kad si prichala sa oboje, kakaw je utisak? ne znam da li bi trebalo da im werujesh, a owo ti kaze jedna weoma naiwna osoba koja bi swe powerowala bilo kojoj osobi koju zna duze od 20 minuta... mislim, ne rade se te stwari sluchajno, a i oni su budale kad nisu mislili na posledice, odnosno na tebe... po mom mishljenju, oni ti to ne bi uradili da im mnogo znachish... ne znam za tog Iwana, ali twoja drugarica bi trebalo da zna bolje i trebalo je da ti prizna ako joj se on swidjao dok je bio sa tobom (ako je uopshte bilo tako)... to je samo moje skromno mishljenje, mada ja ziwim po paroli "Hoes Over Bros" i, hwala bogu, tako se i moje drugarice ophode prema meni no worries zbog njega, meni je samo zao shto ces najwerowatnije izgubiti drugaricu, ali mozda cete se pomiriti uskoro, ko zna | |
|
| |
Ena Moderator
Broj poruka : 385 Godina : 35 Localisation : Somewhere in between Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Sre Jan 16, 2008 11:24 pm | |
| Ja se nadam da neces izgubiti drugaricu jao mnogo drugarica imaju taj problem... jos jedan moj mali savet ako hoces da se pomiris s njom: reci joj da ne sme to vise nikada ali nikada nikada da uradi!!!! ili ces da joj zagorcas zivot! mislim, nemoj da joj kazes da ces da joj zagorcas zivot, to je figurativno, ali daj joj do znanja da joj je ovo jedna i poslednja sansa... | |
|
| |
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Sre Jan 16, 2008 11:42 pm | |
| Naravno,meni je vise stalo do Bojane...Mislim,momci dodju i prodju...A drugarice....Pa one bi TREBALO da ostanu... Sacekacu ponedeljak kad podjemo u skolu pa cu videti sta ce biti... Hvala u svakom slucaju! Vi ste mi ovde bolje savetnice i bolja podrska od nekih ljudi koji bi to zapravno trebali da budu.... | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Čet Jan 17, 2008 10:28 pm | |
| Nista, bre! Meni je bas super kad mogu nekom da pomognem i da ga saslusam. A sta ti je Bojana rekla? Zasto je to uradila?! Jel' imala neko objasnjenje?? kiss | |
|
| |
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Pet Jan 18, 2008 2:57 pm | |
| Pa rekla mi je da im je bio smor tamo bez mene i da su oni igrali i samo se dogodilo.Ali kaze da je bilo samo 2-3 poljupca i da im nije znacilo bas nista...Nesto na tu foru... Ali to nije objasnjenje...Mislim,meni ne smeta sto su igrali i to,ali da se samo dogodilo tako iznenada-to bas i ne verujem... | |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Pet Jan 18, 2008 8:25 pm | |
| Jao sto je to uzasno! Ena je u pravu! Znaci nema sanse da je to bilo slucajno i odjednom. Pazi ti mozgova, jao sto sam se sad iznervirala... "E, tebe nije bilo tu, pa sam JA, tvoja najdrugarica, poljubila 2-3 puta TVOG decka iz ciste dosade, jer si mi ti nedostajala, i ono opusteno. Mislim znala sam ja da ti se on strasno svidja al nije mi nista znacilo!" Ja bi joj samar zalepila! Al keve mi! Uffff.... A kako bi' njoj bilo da je si ti njoj to uradila???!!!! Ne znam, ja nema sanse da bi' joj oprositla, ali kako hoces... Decka bi oterala u tri lepe... | |
|
| |
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Pet Jan 18, 2008 10:13 pm | |
| E luda si!!! :haha: :haha: :haha: Ali u pravu si tako cu i da uradim!!!! ALI sad nista ne moze da me iznervira zbog mog Zaca " longdesc="12" /> | |
|
| |
Ena Moderator
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Pet Jan 18, 2008 11:13 pm | |
| - dream_girl ::
- Jao sto je to uzasno! Ena je u pravu! Znaci nema sanse da je to bilo slucajno i odjednom.
Pazi ti mozgova, jao sto sam se sad iznervirala... "E, tebe nije bilo tu, pa sam JA, tvoja najdrugarica, poljubila 2-3 puta TVOG decka iz ciste dosade, jer si mi ti nedostajala, i ono opusteno. Mislim znala sam ja da ti se on strasno svidja al nije mi nista znacilo!" [/size] Jaoj ti nisi normalna! Smejala sam se pola sata... :haha: Pa mislim, stvarno!!! Decku u koga je moja drugarica bila zaljubljena godinu dana sam se svidjala ja, on mi je jedan od drugova, i ja sam milion puta izlazila sama s njim i NIKAD mi se nije desilo da ga poljubim eto cisto iz dosade! (a da budem iskrena, mnogo je sladak!) Ali valjda se znaju neke granice! JBT pa nisi ti bilo ko, ti si joj NAJBOLJA drugarica, trebalo je da misli malo na posledice... sad neka trpi! Ti uvek mozes da nadjes novo drustvo! | |
|
| |
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Sub Jan 19, 2008 2:03 pm | |
| Znam i ja sam se cepala!!! :haha: Naravno da ce da trpi!!! Imam ja i drugo drustvo nije mi ona jedina drugarica!!! | |
|
| |
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Sub Jan 19, 2008 4:23 pm | |
| znam da je owo kasno paljenje ali ako ti je stwarno NAJ PRIJATELJICA ja mislim da to nebi uradila..... meni kad bi to neka od drugarica uradila ona i ja nikad u ziwotu nebi smo ponowo pricale.... jeste da je decaka mnogo a naj drugarica je samo jedna ali ako je bila s njim a zna da ti se swidja pa nebih rekla da je to neka drugarica.... | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Sub Jan 19, 2008 5:22 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Čet Jan 24, 2008 12:16 am | |
| Novi update:
U skoli ne pricam sa Bojanom,uglavnom je izbegavam... Ali mi je nekako bezveze.... U poslednje vreme sve nesto mislim da foru kao "pa pomiri se s njom Ivan te i nije nesto zanimao".... A on mentalac dosao na moj cas geografije i pitao da li mogu da izadjem jer me zove zamenica da popricamo u vezi takmicenja iz engleskog!!!!!!!!!!!!!!!! Pricali smo i iskreno receno,ovih dana sam sva raspolozena i nisam nesto ljuta ni na njega ni na Bojanu...!!! Pa hocu da znam sta vi mislite,da li me je samo uhvatilo ovo happiness pa ce da prodje ili ne treba da se pomirim sa njima??? Mislim iako se pomirim sa Ivanom sasvim sigurno necemo biti opet zajedno!!! Nego samo drugovi... Sa svima sa kojima sam pricala misljenja su podeljena... What should I do??? | |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Čet Jan 24, 2008 12:20 am | |
| hmmm ne znam sta da ti kazem.... kako si mogla zaboraviti sta ti je ona uradila?! ja to sigurno ne bih mogla... al' dobro svako ima svoje misljenje.... treba da se pomiris sa oboma ali ne i da im sad skocis u zagrljaj kao da nista nije bilo... al' ako ti o5 tako nesto uradi, ja cu licno da je napucam, a ne ti! :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Čet Jan 24, 2008 12:35 am | |
| hhahhahahahahha sigurna sam da bi!!!!!!!!!!!! Nemam pojma sacekacu jos malo,a ako se budem pomirila bice to samo na cao-cao... | |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Sub Jan 26, 2008 10:40 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) Uto Jan 29, 2008 12:17 am | |
| - dream_girl ::
- Sta se desilo sa ovim?!
Ja ovo nisam ni videla " longdesc="12" /> Pa nista,ne kontaktiramo,samo ako treba nesto u skoli sto kazu nastavnici ali ovako ne...A Ivan je proslost...... Sve u svemu hvala vam svima sto ste mi pomogle da odlucim sta dalje....! Sad mi je mnogo bolje kad sam joj rekla sve sto sam mislila i to... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: i ja da zatrazim pomoc :) | |
| |
|
| |
| i ja da zatrazim pomoc :) | |
|