| Koga najvise gotivite??? | |
|
+16Dise Bittersweet_Girl Is. ;D Peyton Sawyer *Naley 4ever* <3 Haley James Scott Ena Green Day Girl Clothes.Over.Bros dream_girl Angel_in_disguise dark_angel Igor `Unique` Martina92 #Zh.@.B!.tz.@# 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ilmicha VIP član
Broj poruka : 148 Godina : 32 Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Čet Feb 21, 2008 6:49 pm | |
| Ja vas sve gotovimmmm ..svi ste mi suuper =)) | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Čet Feb 21, 2008 7:12 pm | |
| - Angel_in_disguise ::
- Ja nikog ne gotivim,malo ste smorovi...ali dodjem kad mi je dosadno...iskreno...
LOLCHINA :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: TNX ON YOUR HONESTY! :haha: :haha: | |
|
| |
Haley James Scott Okej, zvanično u vezi si sa Chadom/Sophiom.
Broj poruka : 429 Godina : 30 Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Čet Feb 21, 2008 9:24 pm | |
| hadzy,dise, bojana
ostale neznam jos | |
|
| |
blondy_cruella Glumiš u OTH, za sad privremeno...
Broj poruka : 89 Datum upisa : 08.12.2007
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Uto Feb 26, 2008 2:02 am | |
| | |
|
| |
[džanaa.] VIP član
Broj poruka : 2669 Godina : 31 Localisation : Sarajevo. Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Sre Feb 27, 2008 1:59 am | |
| ...hmm....!s!k4 x) ...0stale j0s ne znam... xD | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Sre Feb 27, 2008 2:13 am | |
| - LiL Miss Sunshine ::
- ...hmm....!s!k4 x) ...0stale j0s ne znam... xD
jaao00j..xDD tnx xDD | |
|
| |
[džanaa.] VIP član
Broj poruka : 2669 Godina : 31 Localisation : Sarajevo. Datum upisa : 18.02.2008
| |
| |
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Ned Mar 23, 2008 8:47 pm | |
| Ja vas stvarno sve gotivim mnoooogo al evo ovo su devojke koje bas bas volim: Miss Murray,Isika,LiL Miss Sunshine,naley4ever,Peyton Sawyer,Ena,dream girl,Brooke '90..... | |
|
| |
[džanaa.] VIP član
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Ned Mar 23, 2008 10:16 pm | |
| Ja vas stvarno sve gotivim mnoooogo al evo ovo su devojke koje bas bas volim: *Miss Murray *Isika *0ne-thee-hill-girL *Peyton Sawyer * Ena | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Pon Mar 24, 2008 3:24 am | |
| MA DA BOG DA VI SVI MENI ZIVELI 100 GODINA!!!! xDDDDDDDD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Pon Mar 24, 2008 4:30 am | |
| |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Pon Mar 24, 2008 4:31 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Pon Mar 24, 2008 4:34 am | |
| da da dream girl...i tebe gotivim...;) |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Pon Mar 24, 2008 4:36 am | |
| | |
|
| |
Ena Moderator
Broj poruka : 385 Godina : 35 Localisation : Somewhere in between Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Pon Mar 24, 2008 11:25 pm | |
| I ja gootivim, ali ono, bas gotivim sve, ali naravno, malo vise one koji su redovniji pa se cesce srecemo.... :) | |
|
| |
Peyton Sawyer Moderator
Broj poruka : 1364 Godina : 30 Localisation : under your bed. Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Uto Mar 25, 2008 12:21 am | |
| ja trenutnoo punoo gotiwiim Isidoru, pa onda wesnuu(ak se tako zopwe ona cura stoo prawii carobne radowe u PS) | |
|
| |
dream_girl Administrator
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Uto Mar 25, 2008 1:28 am | |
| Sad cu vam ja reci. Gotivim Isidoru, jer je ona moja jako jako jako dobra drugarica... xD Gotivim Gocu jer je ona moja jako jako jako dobra drugarica. xD Gotivim Vesnu jer je ona lik, uvek hoce da pomogne, uvek spremna na neko sprdanje a i super joj je razmisljanje. xD Gotivim Peyton Sawyer jer apsolutno isto razmisljamo po pitanju OTH-a. Gotivim Kacu ili ti one-tree-hill-girl, jer je lik, ima poverenja u mene, zrelo razmislja, uvek se zeza, i jedna jako mila devojka vam je ona. Gotivim Enu jer je tako objektivna, extra razmislja, dobra, cool, bas cool devojka. Gotivim Lil Miss Sunshine jer je redovna, mnogo voli ovaj forum, sa svima se dobro slaze i spremna je da se zahebava! Gotivim Natasu ili Unique jer vole mog Noleta, i jer je stvarno iskrena. Gotivim Sneky jer na kraju krajeva ko je ovaj forum i napravio?? Ljubim je u glavu pametnu!!! xDDD Gotivim i Martinu jer je i ona pametnica napravila ovaj forum a i super su joj postovi i obozava Hil. xD Gotivim i Brooke '90 jer je nista ne mrzi, uvek svasta postavlja, ubacuje cool radove, i zabavlja ostale posetioce. Gotivim i Dise-a zna on zasto... Gotivim i Lihtblub jer mi se mnogo dopada njeno razmisljanje za ovih nekoliko nedelja koliko dolazi jer je jedina voljna da komentarise nove epizode i ostalo.. xD Gotivim i ilmichu, posto voli Leyton isto kao i ja, i posto smo se dugo dopisivale i skontale da cemo se ubrzo i upoznati... xD Gotivim i Angel_in_disguise jer je VRH lik! Gotivim i dark_angel jer je bila moja omiljena osoba na forumu, al je prestala da dolazi... xD OVE SAM NAPISALA BEZ IKAKVOG PODSECANJA, AKO SAM NEGDE OMASILA U PISANJU NICK-A SAMO KAZITE. TO JE TO. SMORILA SAM SE, PA SAM MORALA OVO DA NAPISEM xDDDDDD OPROSTITE SMORENOJ MENI... xD *admin napominje da gotivi sve likove koji su voljni da dodju na forumu i smanje kolichinu njenog smora, u sustini svi mi isto razmisljamo i svi smo slichni chim voliimo ovu seriju. Ja znam da je ja volim. Tako da... Pozdrav za sve chlanove i koje znam i koje ne znam. xDDDDD :haha: :haha: | |
|
| |
Peyton Sawyer Moderator
Broj poruka : 1364 Godina : 30 Localisation : under your bed. Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Uto Mar 25, 2008 1:45 am | |
| pozdrawljm mamu, tatu ii swe ljude kojii su bili uz mene, i popzdrawljam hugu, hugoliinu i male hugiice ii narawnoo was uu studiju i reziji :haha: (Nece wam bit smijesno ak niikad niiste gledalii Hugu) Aj iisto gotiwim tebe dream:girl zatoo sto imamo ISTA misljenja kad je OTH u pitanjuii zatoo sto se seuper snalazis u PS | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Uto Mar 25, 2008 6:25 pm | |
| Meni ste stvarno svi vi extra likovi i likuse mada ja malo manje dolazim al potrudicu se vise... | |
|
| |
Angel_in_disguise James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 155 Godina : 30 Localisation : na sedmom nebu Datum upisa : 14.06.2007
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? Sub Apr 12, 2008 8:43 pm | |
| Ne znam kako za vas,al meni je ona Angel_in_disguise prirasla nesto srcu.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koga najvise gotivite??? | |
| |
|
| |
| Koga najvise gotivite??? | |
|