| Sta vam se svidja na muskarcu? | |
|
+8Haley James Scott dark_angel *Naley 4ever* <3 `Unique` Sandra dream_girl #Zh.@.B!.tz.@# Martina92 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Sta vam se svidja na muskarcu? Sub Nov 03, 2007 12:25 am | |
| Sta vam se svidja na muskarcu? Sta prvo primetite? Na sta se palite? Ajmo pisite
evo ja da pocnem: meni se uzasno svidja kad decko ima narukvice i ogrlicu. jaooo sto je to extra. pa onda kad ima jez frizuru i lepe oci kao i osmeh i obavezno da je visi od mene. =) | |
|
| |
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Sub Nov 03, 2007 1:47 am | |
| Da bude smedj, crn... ili satiran na plavo, oci svejedno mada zelene nisu na odmet xD da ima jezica ili neku kresticu.... ili oboje.... moze da ima i duzu kosicu.... hehe da ima mindjusu ali na jednom uvu na dva mi se nesvidja i da nebude neka upadljiva, moze da ima neku ogrlicu ali da nebude zlatna, neku narukvicu, sta jos.... marama mi je extra....uffff mogu tako do jutra... e da nesvidjaju mi se mindjuse sa krsticima..... :haha: :haha: :haha: auuuu ala sam se raspisala.... :haha:
Poslednji izmenio #Zh.@.B!.tz.@# dana Sub Feb 05, 2011 4:48 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Sub Nov 03, 2007 6:37 pm | |
| Svidja mi se kada je dobro gradjen, kad ima neki lep pogled(smao da nisu plave oci), jaooo odmah se setim Hayden-a, ne znam zasto.. E al eto ja znam jednog decka koji strasno lici na Noleta Dj. svi kazu kao isti, al on meni bzv, a zato mi je NOLE ahh Komplikovana sam! | |
|
| |
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Ned Nov 04, 2007 5:15 pm | |
| | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Pon Nov 05, 2007 12:04 am | |
| jaoo ja sam ovo vec napisala al straaaasno mi se svidja kad decko nosi narukvice i ogrlicu. ja bas ono padam na to... al zna se da bude lepo gradjen i sve to sto sam vec napisala... heh sve smo mi komplikovane... hehehe | |
|
| |
Sandra Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Broj poruka : 201 Godina : 31 Localisation : tu sam ja negdje Datum upisa : 13.06.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Pon Nov 12, 2007 7:37 pm | |
| Prwo primjetim ochi,nije bitno koje su boje,ali najljepshe su plawe(nebesko) ili tamno smedje..... Osmijeh...to je prwo shto primjetim na dechku, a ako se ne smije, onda otpada...... Ma mrzi me da pishem....ako se sjetim,nekad cu postowati sliku lika na kojeg se straaaashno palim.....uff kako je doooobar.....da ga smao vidite.Savrshen je!TJ savrshenu su,poshto ima brata blizanca | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Ned Dec 02, 2007 9:08 pm | |
| aj sandra postavi sliku ocu da vidim | |
|
| |
`Unique` Moderator
Broj poruka : 1033 Godina : 33 Localisation : Krushevac Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Uto Dec 04, 2007 10:30 pm | |
| Nisha posebno...Momci koji mi se svidjaju ugl imaju zelene oci... Po gradji najlepshi su fudbaleri,ali to su "fenseri"... | |
|
| |
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Sre Dec 05, 2007 1:46 am | |
| ja sam ukus totalno promenila... ako mi se svidja neki decko, svidece mi se na prvi pogled (tako je bilo sa ovom sadasnjom nesrecom)... uglavnom gledam oci (ah, plave oci su zakon), ne mora da bude dobro gradjen, svidja mi se babyface, ali nije neophodno, apsolutno mrrrrrrrzim mindjuse na muskarcu bilo kakve vrstem, kao i dugacku kosu, ali ne valja ni kada je prekratka... xexe, bas sam zahtevna | |
|
| |
dark_angel Moderator
Broj poruka : 540 Localisation : Negdje daleko... Datum upisa : 26.05.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Čet Dec 06, 2007 12:58 pm | |
| - dark_angel ::
- Naravno da je visi od mene,da je lijep u faci. Kod muskarca gledam drzanje. Ruzno je vidjeti momka spustenih jadnih ramena...
I ne znam vise... :haha: :haha: :haha: :haha: o, boze, umrecu... ona moja mukica je najzgrbawljeniji dechko na ovoj planeti... gori je od hominida :haha: :haha: :haha: btw, lepa west: ne lozim se wishe na njega, a i drugarice mi swaki dan daju razloge zashto je to dobro. ovu metodu toplo preporuchujem za sve koji zele da zaborave nekog kretena. samo recite drugaricama da naprave listu njegowih loshih osobina i da vam govore po jednu dnevno | |
|
| |
dark_angel Moderator
Broj poruka : 540 Localisation : Negdje daleko... Datum upisa : 26.05.2007
| |
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Ned Jan 13, 2008 12:42 am | |
| Sada mi je najbitnije da drzi do sebe(da nije debeo a ni previse mrsav) i da je uredan i to sve... nije mi bitna neka opsta lepota, kao da je svima lep i to, vise mi je bitno njegovo ponasanje, i njegov pogled. to je to... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Ned Jan 13, 2008 12:51 am | |
| bitno mi je da me ne ignorishe!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Haley James Scott Okej, zvanično u vezi si sa Chadom/Sophiom.
Broj poruka : 429 Godina : 30 Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Pon Feb 04, 2008 11:01 am | |
| e wako...ja prvo lice i visinu (jer sam ja malo previsoka za svoju dob...pa tako...moram visinu gledat ) oda gledam da ije previse mrsav... :haha: tako...ostalo ide kasnije... | |
|
| |
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Pon Feb 04, 2008 4:31 pm | |
| Ja prvo primetim oci i osmeh...Volim kad decko ume da te nasmeje i kad ima prelep osmeh...A takodje volim i da ima lepo drzanje (neko je vec to pomenuo pa da ne duzim =))... I naravno gledam kakav je ovako,da ne bude neki debil...=) | |
|
| |
Ena Moderator
Broj poruka : 385 Godina : 35 Localisation : Somewhere in between Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Pon Feb 04, 2008 11:33 pm | |
| Meni se niko ne svidi na prvi pogled.... (Mislim, kad sam Lucasa zavolela tek pred kraj prve sezone!) tako da mi je vazno da je zanimljiv, a onda da je lep, jer ako je lep onda ce mi se sviditi... a ako nije lep... ne verujem (znam da ne trebe tako da mislim, ali sta cu kad sam izbirljiva ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Pon Feb 04, 2008 11:39 pm | |
| - Haley James Scott ::
- e wako...ja prvo lice i visinu (jer sam ja malo previsoka za svoju dob...pa tako...moram visinu gledat )
oda gledam da ije previse mrsav... :haha: tako...ostalo ide kasnije... pa ne znam da li ces uspeti da nadjesh nekoga ko je wisok i nije preterano mrshaw... mislim, te stwari obichno idu u paketu, ali ima izuzetaka, hwala bogu - Ena ::
- Meni se niko ne svidi na prvi pogled....
meni se uwek neki dechko swidi na prwi pogled, nazalost... ja sam izgleda mnogo powrshna, prwo primetim izgled | |
|
| |
Martina92 Administrator
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Uto Feb 05, 2008 12:42 am | |
| mani je vazno da se nestidi da me prectavi drustvu kao svoju devojku, da je lep i malo visi ili bas iste visine kao ja... aj ja bas luda na decku koji mi se sad svidja prvo sam primetila ruke( da ne poverujes) a tek kad sam videla facu... sta vise da kazem???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Sre Feb 06, 2008 11:18 am | |
| ehh...da...ima nekad izuzetaka ali sam mislila ne PREVISE mrsav ... | |
|
| |
Gocili James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 151 Godina : 34 Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Pet Feb 08, 2008 7:21 pm | |
| Svidja mi se kada imaju svjetliju kosu i plave ili zelene oci...a prvo primjetim osmijeh | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Pet Feb 08, 2008 8:59 pm | |
| kjuuut | |
|
| |
[džanaa.] VIP član
Broj poruka : 2669 Godina : 31 Localisation : Sarajevo. Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? Ned Feb 24, 2008 11:45 pm | |
| ..kada ima malo duzu crnu kosu,plave oci, lijepe zube i osmijeh...treba biti visociji od mene.... :) i kada se coolerski oblaci..... :) heheh | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta vam se svidja na muskarcu? | |
| |
|
| |
| Sta vam se svidja na muskarcu? | |
|