One tree hill forum Dobrodosli! Ovo je forum za Teen-agere! posetite, zabavite se i registrujte se... |
|
| Pocivaj u miru, Tose... | |
| | Autor | Poruka |
---|
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Pocivaj u miru, Tose... Sre Okt 17, 2007 8:27 pm | |
| Ja sam sokirana... Saznala sam jos juce, ali nisam mogla na internet, ceo dan ga slusam... Ne mogu da verujem koja tragedija, Tose je bio veliki covek i umetnik... Ima toliko stvari koje bi volela da kazem, ali ne mogu... Poslusajte par njegovih pesma, shvatice te koliko je emotivan i talentovan BIO... SOBA ZA TUGU, CIJA SI, AKO ME POGLEDAS U OCI, TAJNO MOJA.... | |
| | | dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| Naslov: Re: Pocivaj u miru, Tose... Sre Okt 17, 2007 11:46 pm | |
| Tose “pratimo te” jer “srce nije kamen”, i “cujes li nocu kad se svjetla pogase ovu bol” sto drzimo u sebi. Posle tebe ostala je samo “soba za tugu” i bezbroj pitanja na koja nikada necu naci odgovor…”Boze brani ga od zla” jer je “jedini” koji je bio “za ovaj svijet” i jedini koji je neskromno djelio svoj osmjeh…”krajnje vrijeme” je da” covjek shvati sustinu zla i “ako me pogledas u oci” vidjet ces ogromnu tugu… Izgubila sam idola u ovoj “igri bez granica”.. | |
| | | Gocili James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 151 Godina : 34 Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Pocivaj u miru, Tose... Ned Feb 03, 2008 4:56 pm | |
| Iako je proslo toliko vremena,bol je jos tu... Izgubili smo jednog velikog covjeka,koji je bio dobar,human,prelijep,mlad...ali zivot je takav...ipak on ostaje da zivi kroz svoje pjesme... Tose,necemo te nikad zaboraviti | |
| | | Brooke '90 Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Broj poruka : 203 Godina : 34 Localisation : Sa Chadom naravno... Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Pocivaj u miru, Tose... Ned Feb 03, 2008 5:42 pm | |
| | |
| | | Marizza Lafferty Novajlija
Broj poruka : 25 Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Pocivaj u miru, Tose... Pon Feb 04, 2008 9:09 pm | |
| | |
| | | Haley James Scott Okej, zvanično u vezi si sa Chadom/Sophiom.
Broj poruka : 429 Godina : 30 Datum upisa : 30.01.2008
| | | | Gocili James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 151 Godina : 34 Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Pocivaj u miru, Tose... Sub Feb 09, 2008 12:40 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pocivaj u miru, Tose... | |
| |
| | | | Pocivaj u miru, Tose... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |