#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Informacije Čet Jun 14, 2007 4:45 pm | |
| Evo nekih informacija;
Kada se registrujete predstavite se u delu "Predstavljanje",
idite na profile (nalazie se gore tamo gde je index, messages i to) i tamo napisite informacije o vama napr. godina rodjenja, zanimacije, razred i sl.,
onda idite na avatar i tamo stavite sliku koju hocete ili mozete da idete na "site galery" tamo imate neke avatare koje sam ja postavila ili jednostavno gallery i tamo odaberete sta zelite,
onda idite na potpis i tamo napisite sta zelite ili postavite neku sliku (objasnicu vam i kako se hostuju slike)
onda idite na opcije i tamo imate opciju "Uvek dodaj moj potpis :" tamo dajte da,
evo uputstva za hostovanje;
idite na www.imageshack.us tamo stavite sliku i hostujte, kada hostujete imacete 3 linka a onda ce izmedju biti slika pa ce biti jos 5 linka,
ako zelite sliku u prirodnoj velicini kopirajte prvi link dole
slika ce biti ove velicine;
ako zelite smanjenu sliku kopirajte drugi link gore
slika ce biti ove velicine;
kada kopirate linkove bice vam napisani u poruci linkovi kada posaljete poruku linkovi ce "postati" slike...
evo sada uputstva za quick reply box;
ako zelite da menjate velicinu i boju slova evo uputstva;
trenutno imate ovaj quick reply box;
kliknite na ono A iznad i promenice vam se chat box, sada cete imati ovakve opcije i ovakav quick reply box;
i tamo imate te opcije...
za velicinu slova odaberete napr. " [size-24] ovde pisete text znaci izmedju ovog size [/size]" ono size nekucate sami vec kliknete na ono sizes i tamo kliknete na broj a onda vam ovo samo napisete i vi samo strpate text izmedju, ili jednostavno napisete text i onda kao da idete da ga kopirate samo ga markirate i onda kliknete na sizes i odaberete i slova ce vam biti svecana...
a ako zelite da obojite slova kliknete na ono A sto je podvuceno crnom bojom i tamo odaberete boju a onda pisete...
pa nadam se da sam vam koliko-toliko pomogla sa ovim slikama i objasnjenjima... | |
|
Clothes.Over.Bros Moderator
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Informacije Sub Sep 08, 2007 3:00 pm | |
| Sneky jel mozes samo da mi objasnis nesto za ovo hostovanje? Kad pritisnem na ovaj sajt i kad ubacim sliku i sve i kad pritisnem host it,sta treba onda da kopiram i gde? I jel treba da pritisnem Quick Post? | |
|
`Unique` Moderator
Broj poruka : 1033 Godina : 33 Localisation : Krushevac Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Informacije Sub Sep 08, 2007 7:14 pm | |
| Pa koji hocesh link od ta 3....A prekopirash u Quick reply.... | |
|
Broj poruka : 2042 Godina : 31 Localisation : Arandjelovac =D Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Informacije Sub Sep 08, 2007 7:54 pm | |
| Thanks ali ne znam zasto nece | |
|
`Unique` Moderator
Broj poruka : 1033 Godina : 33 Localisation : Krushevac Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Informacije Sub Sep 08, 2007 9:48 pm | |
| | |
|
Haley James Scott Okej, zvanično u vezi si sa Chadom/Sophiom.
Broj poruka : 429 Godina : 30 Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: Informacije Čet Feb 07, 2008 2:12 pm | |
| eh imageshack je meni najj za smanjivanje... | |
|
Peyton Sawyer Moderator
Broj poruka : 1364 Godina : 30 Localisation : under your bed. Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Informacije Čet Feb 07, 2008 6:00 pm | |
| | |
|
| Naslov: Re: Informacije Čet Feb 07, 2008 7:54 pm | |
| meni taj hiboox nece da otvori... | |
|
Peyton Sawyer Moderator
Broj poruka : 1364 Godina : 30 Localisation : under your bed. Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Informacije Čet Feb 07, 2008 8:51 pm | |
| | |
|