| Ko vara??? | |
|
+5dark_angel `Unique` Martina92 PrincetonGirl #Zh.@.B!.tz.@# 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Ko vara??? Pet Apr 20, 2007 2:46 am | |
| Dali varate svog partnera??? smesak
moje misljenje;
ma sta imaju od varanja?! nista! samo dobar provod a onda vise ni ne razgovaraju sa tom osobom sa kojom su bili i sta su postigli?! nista... samo su se zabavili za jednu noc i to je to... dok osobu koju su prevarili ona im verovatno nikada nece oprostiti a mozda i zavrsiti sve sa varalicom i naravno varalica ostaje i bez jedne i bez druge osobe... tako da u nekim slucajevima osoba koja vara ona i gubi... a sto se tice prevare... dali sam ja to nekada uradila? ne nisam a ni necu... jedino ako me on prevari ja cu mu vratiti istom merom ili cu prvo da zavrsim sve sa njim a onda lepo da pronadjem nekog drugog... a da i nikada nisam bila prevarena i ako otkrijem da me decko vara on i ja smo zavrsili zauvek pa makar me nece preboleti sledecih par godina... | |
|
| |
PrincetonGirl Prva žurka u tvoje ime, snimila/o si epizoda koliko imaš postova.
Broj poruka : 116 Localisation : Hole in my head Datum upisa : 25.03.2007
| Naslov: Re: Ko vara??? Pon Apr 23, 2007 8:46 pm | |
| nemam koga da varam... :haha: | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Ko vara??? Pon Apr 23, 2007 10:40 pm | |
| stvarno sta imaju od toga? | |
|
| |
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
| |
| |
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
| Naslov: Re: Ko vara??? Sub Maj 12, 2007 12:17 am | |
| pa... ja mislim da nikada nebih bila u stanju da prevarim nekog decka sem ako ja njega nevolim a ni on mene a ipak smo zajedno onda bih to mozda i uradila... ali inace nema sanse! | |
|
| |
`Unique` Moderator
Broj poruka : 1033 Godina : 33 Localisation : Krushevac Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Ko vara??? Sre Maj 23, 2007 9:39 pm | |
| Nikad nisam varala...ali sad da li cu...to se ne zna....jer "nikad ne reci nikad"....
Poslednji izmenio dana Pet Maj 25, 2007 8:38 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
| |
| |
dark_angel Moderator
Broj poruka : 540 Localisation : Negdje daleko... Datum upisa : 26.05.2007
| Naslov: Re: Ko vara??? Ned Jun 10, 2007 9:31 pm | |
| Ja ne varam,i to je jako glupo! Ko ima imalo pameti njemu nece ni pasti na pamet da vara partnera!
Poslednji izmenio dana Sre Jun 13, 2007 8:18 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sandra Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Broj poruka : 201 Godina : 31 Localisation : tu sam ja negdje Datum upisa : 13.06.2007
| Naslov: Re: Ko vara??? Sre Jun 13, 2007 8:17 pm | |
| - Sneky ::
- Dali varate svog partnera???
moje misljenje;
ma sta imaju od varanja?! nista! samo dobar provod a onda vise ni ne razgovaraju sa tom osobom sa kojom su bili i sta su postigli?! nista... samo su se zabavili za jednu noc i to je to... dok osobu koju su prevarili ona im verovatno nikada nece oprostiti a mozda i zavrsiti sve sa varalicom i naravno varalica ostaje i bez jedne i bez druge osobe... tako da u nekim slucajevima osoba koja vara ona i gubi... a sto se tice prevare... dali sam ja to nekada uradila? ne nisam a ni necu... jedino ako me on prevari ja cu mu vratiti istom merom ili cu prvo da zavrsim sve sa njim a onda lepo da pronadjem nekog drugog... a da i nikada nisam bila prevarena i ako otkrijem da me decko vara on i ja smo zavrsili zauvek pa makar me nece preboleti sledecih par godina... Potpisujem! Zapravo varala bih samo ako ja tu osobu ne volim i ako ta osoba ne voli mene (neko je to vec rekao), mada, kad vec ne volim ja njega i on mene raskinula bih odmah | |
|
| |
Igor Još malo!
Broj poruka : 280 Godina : 38 Datum upisa : 08.05.2007
| Naslov: Re: Ko vara??? Pon Jun 09, 2008 3:19 am | |
| ja mislim da do prewara dolazi ako prestane ljubaw a nowi partneri se trazhe kako bi se nashla neka nowa weza..
sneky imas dobro misljenje, slazem se sa tobom po tom pitanju,, | |
|
| |
Ena Moderator
Broj poruka : 385 Godina : 35 Localisation : Somewhere in between Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ko vara??? Pon Jun 09, 2008 5:49 pm | |
| Ja MISLILM da nikada ne bih prevarila, ako nekoga volim, naravno, ali koa sto neko gore napisa, nikad ne reci nikad, narocito ako se popije malo... Uostalom, ne samo da ne bih varala zbog decka sa kojim sam, vec i zbog sebe, osecala bih se... ne znam, bezvredno... Jutro je pametnije od noci (posto se uglavnom nocu vara!)!! ... :))))) | |
|
| |
Gocili James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 151 Godina : 34 Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Ko vara??? Pet Jun 13, 2008 7:42 pm | |
| Ne bih nikada prevarila decka sa kojim sam u vezi,a i mislim da nikada ne bih oprostila kada bi me on prevario | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ko vara??? | |
| |
|
| |
| Ko vara??? | |
|