| Koju knjigu preporucujete? | |
|
+14[džanaa.] Lightbulb Corbiau Gocili otkacena_mawa saska_94 thecharmedone *Naley 4ever* <3 Sandra Clothes.Over.Bros `Unique` dream_girl #Zh.@.B!.tz.@# Martina92 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
[džanaa.] VIP član
Broj poruka : 2669 Godina : 31 Localisation : Sarajevo. Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Koju knjigu preporucujete? Sub Feb 21, 2009 4:55 pm | |
| Stephenie Meyer: "Twilight(Sumrak)" , "New Moon(Mladi Mjesec)" , "Eclipse(Pomrcina)" i "Breaking Dawn(Praskozorje)" . Predobre knjige. Malo je drugi dio tuzan. Ali ostali su predobri, pogotovo prvi i posljednji dio , tj. "Sumrak" i "Praskozorje" . | |
|
| |
dream_girl Administrator
Broj poruka : 1538 Godina : 32 Localisation : Tree Hill Datum upisa : 29.03.2007
| |
| |
#Zh.@.B!.tz.@# Webmaster
Broj poruka : 2196 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Koju knjigu preporucujete? Pet Mar 13, 2009 6:20 pm | |
| | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Koju knjigu preporucujete? Uto Mar 17, 2009 3:53 pm | |
| Mene taj Twilight uopšte ne mami. :O Ja preporučujem: Zauvek sami - Marko Šelić; Sena - Nil Džordan; Agata Kristi - Breme. | |
|
| |
Martina92 Administrator
Broj poruka : 1218 Godina : 32 Localisation : my part of world Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Koju knjigu preporucujete? Pon Nov 02, 2009 10:38 pm | |
| Sve knjige iz Twilight sage toplo preporucujem,super su... |Jbt blokirao mi mozak...Htela sam jos neke da napisem al ne mogu da se setim... | |
|
| |
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Koju knjigu preporucujete? Uto Nov 03, 2009 5:04 pm | |
| - Dora Mar. ::
- Mene taj Twilight uopšte ne mami. :O
tako jeeee. moja sestra je citala letos prvi deo, kaze "ova stefani majer nema pojma da pise, verovatno nije zavrsila nikakvu skolu, a i knjiga je dosadnaaaaaaaaaa... e, samo da je zavrsim pa cu je prodati kolika je glupost" problem je u tome sto je vecina ljudi nalozena na knjige. ja cu odgledati sve filmove, sto da ne, malo da parim oci, ali knjige ne. ne drma me twilight groznica ja preporucujem Ako si me ikada voleo (u originalu Stanza 411) od Simone Vinci | |
|
| |
Ena Moderator
Broj poruka : 385 Godina : 35 Localisation : Somewhere in between Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Koju knjigu preporucujete? Uto Nov 03, 2009 5:07 pm | |
| nova od dan browna - the lost symbol :OOO knjiga je wow :) barem za moj ukus :)) jos sam kupila americku verziju pa je even more thrilling :)))) | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Koju knjigu preporucujete? Uto Nov 03, 2009 9:50 pm | |
| - naley4ever ::
- Dora Mar. ::
- Mene taj Twilight uopšte ne mami. :O
tako jeeee. moja sestra je citala letos prvi deo, kaze "ova stefani majer nema pojma da pise, verovatno nije zavrsila nikakvu skolu, a i knjiga je dosadnaaaaaaaaaa... e, samo da je zavrsim pa cu je prodati kolika je glupost"
problem je u tome sto je vecina ljudi nalozena na knjige. ja cu odgledati sve filmove, sto da ne, malo da parim oci, ali knjige ne. ne drma me twilight groznica
Realno. Ljudi se popalili kao da je neznamtinijašta. Idi bre, vampiri, lepi glumci i knjiga se odma' prodaje samo tako. Čista komercijala. :O Ja trenutno čitam Murakamija - Igraj igraj igraj. Nije loš, dopada mi se njegov stil pisanja, ništa pretenciozno, lako za čitanje. Takođe, preporučujem Agatu Kristi. Nezavršeni portret joj je mnogo lepa knjiga. ;) I Breme od nje je isto veoma fina knjiga. (: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koju knjigu preporucujete? | |
| |
|
| |
| Koju knjigu preporucujete? | |
|