| Omiljena Pesma | |
|
+21.:boggy:. Brooke '90 Corbiau Haley James Scott Is. ;D Ena Razor ~**One tree hill girl**~ Bittersweet_Girl Green Day Girl Clothes.Over.Bros dream_girl *Naley 4ever* <3 Sandra Angel_in_disguise dark_angel PrincetonGirl Makitza `Unique` Martina92 #Zh.@.B!.tz.@# 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Pet Feb 01, 2008 12:49 am | |
| Ch0la-Da mi nie 0we m0e tuge Crwena Jabuka(m0zhe i C0dd)-Deni Parni Waljak-Jesen u meni 0liwer Manditj-0dlazim a w0lim te 0utlandish-Aicha Sergej Tjetk0witj-Ak0 te nie pr0nashla ljoobaw Fergie-Clumsy Sladjana Mil0shewitj i Dad0 T0pitj-Princeza Ch0la-Prawa stwar
uzhaaaaaaaaaas..swe same baladeee..prsla saaam.. | |
|
| |
Haley James Scott Okej, zvanično u vezi si sa Chadom/Sophiom.
Broj poruka : 429 Godina : 30 Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Sub Feb 02, 2008 12:24 am | |
| jimi blue- who's that girl i I'm lovin' :snowangel: | |
|
| |
Corbiau Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
Broj poruka : 171 Godina : 30 Localisation : Pančevo Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Čet Feb 07, 2008 12:11 am | |
| scorpions - big city nights in flames - dead end at the gates - cold kamelot - the haunting (somewhere in time) nocturnal rites - one by one dark tranquillity - the new build korpiklaani - tuli kokko korpiklaani - ryyppäjäise
i tako dalje, i tako dalje... ;D | |
|
| |
Brooke '90 Tvoj lik snima ploču za Peyton's label.
Broj poruka : 203 Godina : 34 Localisation : Sa Chadom naravno... Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Čet Feb 07, 2008 8:11 pm | |
| Maroon 5 - She will be loved,This love,Not falling apart Erreway - No estes seguro,Memoria,Dije adios,Para cosas buenas Fall out boy - Thnks Fr Th Mmrs,Dance dance,The take over,the break's over Mika - Relax,Grace Kelly Avril - When you're gone,Nobody's home,Hot Bethany Joy - Halo,If you're missing One Republic - Apologize Tose Proeski - Pratim te,Volim osmijeh tvoj,Soba za tugu,Igra bez granica Van Gogh-Neko te ima nocas,Spisak razloga Green Day-Boulevard of broken dreams,American Idiot RHCP-Californication,Under the bridge,Tell me baby,Zephyr song Linkin park - In the end,Numb Queen - You don't fool me,The show must go on,I want to break free,Radio Ga Ga Dido - White flag,Life for rent Justin Timberlake-Sexy back,What goes aroun,Cry me a river I to nije sve...A i nisam pisala redom koje najvise volim nego kako sam se setila | |
|
| |
Is. ;D Administrator
Broj poruka : 2747 Godina : 31 Localisation : PanKčevo. Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Čet Feb 07, 2008 8:19 pm | |
| - !s!k4 x) ::
- Ch0la-Da mi nie 0we m0e tuge
Crwena Jabuka(m0zhe i C0dd)-Deni Parni Waljak-Jesen u meni 0liwer Manditj-0dlazim a w0lim te 0utlandish-Aicha Sergej Tjetk0witj-Ak0 te nie pr0nashla ljoobaw Fergie-Clumsy Sladjana Mil0shewitj i Dad0 T0pitj-Princeza Ch0la-Prawa stwar
uzhaaaaaaaaaas..swe same baladeee..prsla saaam.. d0dajem na sw0j sadashnji spisak: Ap0l0gize-Timbaland ft. 0ne Republic Wesna Pisar0witj-Neka ljoodi g0w0re Gibb0ni ft. 0liwer Drag0jewitj-U ljoobaw wjere nemam G0tza Trzhan-0glas Lana Jurchewitj & Luka Nizhetitj-Prawa ljoobaw Lejla H0t-Suza stih0wa Alicia Keys-N0 0ne N0wi F0sili-Ja sam za ples The Beatles-Stand by me T0she Pr0eski ft. Ant0nia S0la-W0lim 0smjeh tw0j itd...itd..itd...xDD | |
|
| |
~**One tree hill girl**~ Prva žurka u tvoje ime, snimila/o si epizoda koliko imaš postova.
Broj poruka : 113 Godina : 31 Localisation : sa wentworthom na pustom ostrwu Datum upisa : 04.11.2007
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Ned Feb 10, 2008 7:58 pm | |
| kristina kowac - ziwot je ljut timbaland ft. one republic - apologize rihanna ft. ne-yo - hate that i love you maroon 5 - i won't go home without you avril - innocence, hot i my happy ending him - wiched game sugababes - about you know fergie - big girls don't cry fob - the take over david bisbal - silencio
nisam bas slagala po redu a i ako se jos neceg setim dopisacu! | |
|
| |
Corbiau Dobio/la si ponudu da tvoj lik stane izmedju Nathana i Haley, brzo piši postove da je izbegneš.
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Uto Feb 12, 2008 7:33 pm | |
| pa... in no order:
arch enemy - my apocalypse arch enemy - dehumanization mayhem - my death marduk - still fucking dead behemoth - at the left hand ov god behemoth - prometherion behemoth - slaying the prophets ov isa behemoth - libertherme mnogo mi se svidja njihov poslednji album. :D
idemo dalje... drudkh - grey-haired steppe kreator - violent revolution kreator - murder fantasies kataklysm - let them burn in flames - leeches in flames - vacuum megadeth - dread and the fugitive mind atlantida - nokturno ensiferum - lost in despair nargaroth - black metal ist krieg
e sada celi, ali bas celi albumi:
nocturnal rites - grand illusion scorpions - love at first sting scorpions - blackout scorpions - humanity - hour 1 scorpions - savage amusement scorpions - acoustica scorpions - lovedrive alogia - price o zivotu
i tako. :D | |
|
| |
`Unique` Moderator
Broj poruka : 1033 Godina : 33 Localisation : Krushevac Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Uto Feb 12, 2008 7:54 pm | |
| Fergie - Big girls don't cry Mia-Sada znam Rihanna-Cry Yves Larock-Rise up Kaca-Zauvek i jedan dan Ana Mashulovic-Ne Daj Mi Da Odem Van Gogh-Neko Te Ima Nocas Van Gogh-Ludo Luda | |
|
| |
.:boggy:. Novajlija
Broj poruka : 41 Godina : 34 Localisation : Beograd Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Pet Feb 15, 2008 2:13 am | |
| trenutno omiljene pesme: DJ antoine- c est la revolution morandi-hiding from the sun michael jackson feat akon-wanna be startin something better mad hpuse-like a prayer basshunter-now you"re gone kurd maverick-rise .....itd..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Čet Mar 06, 2008 9:35 pm | |
| six pack - po box; srebrni letac; megafon; superbata; olovke izlomljenog srca; nekako najviše me boliš ti; delfinov let; fabrička greška; hvala ti za ovaj sunčan dan; bože kakav divan dan; berza bez granica (I i II) kud idijoti - kako da živim bez para; maja; preživjeti (we remember Marjeto); lutke na koncu čovek bez sluha - second hand abonos - tama helloween - eagle fly free alogia - ceo album priče o životu
i taaaaaaaaaako | |
|
| |
dark_angel Moderator
Broj poruka : 540 Localisation : Negdje daleko... Datum upisa : 26.05.2007
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Čet Mar 13, 2008 3:23 pm | |
| A sta da radim-Azra Balkan-Azra A gdje je ljubav-Parni Valjak Zastave-Parni Valjak Die,die my darling-Metalica 100 godina samoce-Riblja Corba Propala noc-Riblja Corba Delfin-Van Gogh Tvoj smeh-Van Gogh Kradem ti osmjehe-Regina Pogledaj u nebo-Regina Kad pozelis-Regina Da ima nas-Neverne Bebe Ja bih te sanjala-Negativ .... Mogu ja ovako do sutra xD
| |
|
| |
metal-princess Novajlija
Broj poruka : 17 Godina : 30 Localisation : The City of Darkness Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Uto Apr 01, 2008 3:19 pm | |
| Sleepless - Cradle of Filth the Foetus of A New Day Kicking - Cradle of Filth | |
|
| |
[džanaa.] VIP član
Broj poruka : 2669 Godina : 31 Localisation : Sarajevo. Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Čet Maj 01, 2008 10:47 pm | |
| prLjav0 kazaListe-marina,m0j bijeLi Labude ribLja c0rba-0stat cu sLob0dan,a kada padne n0c,avi0nu sLomit cu ti kriLa.. neverne bebe- da ima nas,tuzna pesma,veLiki (je) b0g.. negativ-ja bih te sanjaLa,ka0 krv crvena.... skid r0w-18 and Life,wasted time,big guns,m0nkey buisness,sweet LittLe sister.... guns n' r0ses-n0vember rain,d0n't cry,sweet chiLd o' mine,think ab0ut y0u,paradise city,weLc0me t0 the jungLe.. eur0pe-carrie metaLica-die,die my darLing 3 days grace-never toO Late,i hate everything ab0ut y0u bethany j0y-haLo,Let me faLL,crazy girLs... et0 da ne nabrajam vishe,jer ih ima i previshe...a 0v0 su samo neke...xDD | |
|
| |
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Pet Maj 02, 2008 12:31 pm | |
| trenutno najviše slušam Kamelot - Lunar Sanctum i At Vance - Take My Pain. :Q | |
|
| |
*Naley 4ever* <3 Moderator
Broj poruka : 833 Godina : 32 Localisation : NBG 4ever Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Sre Maj 07, 2008 10:11 pm | |
| ok, znachi, totalno sam se nawukla na pesmu Son's Gonna Rise od Citizen Cope-a, Light Years Away - Mozella, Sidewalks - Story Of The Year... ma, uglawnom swe sa OTH soundtrack-a a obozawam i pesme Kate Voegele, one su kao pisane za mene | |
|
| |
Boop James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 153 Godina : 31 Localisation : Izvan svemira Datum upisa : 03.02.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Pet Maj 16, 2008 8:58 pm | |
| Trenutno mi je omiljena Marcelo - Novi Vavilon | |
|
| |
`Unique` Moderator
Broj poruka : 1033 Godina : 33 Localisation : Krushevac Datum upisa : 07.03.2007
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Pet Maj 16, 2008 9:51 pm | |
| Trenutno Tvoja malena,ali ne znam ko peva... | |
|
| |
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Sre Jul 30, 2008 12:19 am | |
| - Corbiau ::
- trenutno najviše slušam Kamelot - Lunar Sanctum i At Vance - Take My Pain. :Q
Jao kad se setim ovog periodaaaaaaaaa... D: Trenutno Aeternia - Put Bez Povratka. Uh. :/ | |
|
| |
sanjica James/Hilarie te pozvao/la da posle snimanja odete na kafu? Da ili ne?
Broj poruka : 153 Datum upisa : 17.03.2008
| Naslov: Re: Omiljena Pesma Sre Avg 13, 2008 8:56 pm | |
| trenutno sam 'navucena' na Rehab od Amy Winehouse... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Omiljena Pesma | |
| |
|
| |
| Omiljena Pesma | |
|