Dopada mi se ova tema.
Dakle, moje navike. Prosto ne znam odakle da počnem. Počinjem od početka.
Kada se probudim ujutru, bez obzira na to koliko je sati, da li kasnim(a skoro uvek je baš to slučaj) ili ne, moram da odležim baar 5 minuta i da se valjam po krevetu.
Još mi se nije desilo da sam skočila kao oparena iz kreveta i krenula da se spremam. (Kao što recimo Tamara radi
)
Uvek se gledam u ogledalo kad završim sa umivanjem i dok perem zube.
Čarape moraju da mi se slažu sa ostatkom garderobe.
Nikuda ne idem bez parfema i maskare.
Nikad još nisam izašla iz stana da se po poslednji put nisam pogledala na ogledalo. Obuvena uveek, idem do svoje sobe da se ogledam na MOM ogledalu.
Keva dobija nervne slomove.
Pravim balone kad žvaćem žvaku.
Slušam muziku dok idem u školu i u glavi konstruišem video spot za pesmu koju slušam u kom sam ja glavna. HAHA.
U školi mi je navika kao i ostalima šrvljanje. Potpišem se na svaku tablu u donji desni ugao. Na svaki sto u gornji desni ugao.
Navika mi je svakako i " xD "
Radim čudnu stvar sa usnama, proizvodim neke zvuke, kad sam nervozna i kad očekujem da se neko javi na telefon.
Pored svakog predmeta na koji možeš da se ogledaš zastanem.
Bilo na ulici, u školi ili nekoj drugoj "ustanovi"
Kad palim teve, palim ga uvek brojem 7! HAHA.
Ako idemo nas 3 negde, uvek moram da budem u sredini. Isto tako ako sedimo negde. Takođe, kada sam nervozna tresem nogom, ali na vrlo specifičan način. Tresem samo stopalo dok su mi noge prekrštene. To je saznanje koje nisam otrkila ja, već-- NIKO -.-
Da, znam i da uvijam pramen kose, pri dnu, kada očekujem od nekog izvinjenje.
Pućim se na slikama. Veći deo vremena.xD
Kada ulazim u more, ili reku, nebitno, udjem do kukova, pa zaronim. xD
Mogu ovako do kraja života... Navika mi je da brbljam.
I da, Ema je spomenula kada nekog sluša da ispisuje nesvesno neku reč koju je taj neko izgovorio prstom. E, ja to isto radim, kada pričam na telefon, samo što olovkom zapisujem reč koju ja izgovorim, pa je podvlačim i ukrašavam. xD
Ne mogu više, boli me ruka...